Eu sunt imbracata cu o bluza rosie (stil camasa alba si pe deasupra ceva rosu...) cu o pereche de pantaloni negri si o curea cu pietricele stralucitoare albe si rosii si unghii rosii parul dat intr-o parte si in par o fundita negru cu rosu
Colanti negri, bluza lunga cu model de leopard, esarfa cu acelasi model, o vesta cu blanita gri, cizme gri, bratari de rock-er, cercei rotunzi, la gat un lantisor subtire cu o inima si o cheie.
An nou fericit!
Eu nu sunt acasa, de revelion suntem la restaurantul Belvedere din Brasov si ne vom caza la un hotel pana maine dimineata. Astfel tinuta mea e mai eleganta : [desi nu foarte eleganta]
- o pereche de colanti din Latex, gri cu cateva pietricele
- un pulover mulat, peste fund, cu o centura simpla stralucitoare pe mijloc, alba, pentru ca puloverul e negru
- cizme
Iar cat voi sta afara sa ne uitam la artificii voi mai avea:
- o geaca alba peste fund
Momentan sunt in casa, pe laptop. Cand vom ajunge la ora 24, iesim afara. La multi ani si toate cele bune!
Buna.
Eu fac revelionul intr'un loc special, foarte bine amenajat, alcatuit dintr'o camera cu un pat, o lampa, un televizor si dragul meu laptop:X. Te anunt ca sunt imbracata in pantaloni scurti si un tricou rosu. Te astept.
La multi ani!; x.