) Nu, poti să porți liniștită blugi și teniși cât vrei, s-a dus ideea de feminitate numai în fuste și rochii. Fix așa eram și eu la 13 (o zic că și cum ar fi acum o căruță de ani). Numai blugi, tricouri largi, fara decolteu, nici nu știam să merg pe tocuri etc. etc. Acum -peste vreo 2 ani, la 15- m-am reorientat puțin, în privința fustelor și tocurilor...par inocente și mă atrag într-un fel, însă le port din an în paști.
Poate o să-ți schimbi părerea, poate o să îți placă aceleși lucruri, oricum e ok. Majoritatea fetelor nu poarta fuste și rochii la adolescență, ai timp de așa ceva la nuntă.
Hehe.ai dreptate
Nu Nu toate fetele 'normale' se imbraca in rochii. Mie, personal, imi plac mai mult blugii, tenisii si tricourile largi(iubesc rock-ul). insa mai port si fuste, balerini, pantofi...
Mie nu imi place sa port rochii, prefer pantalonii, tenisii. Tata vrea sa imi cumpere fuste, balerini dar eu ii zic ca nu e genul meu si ma intelege.
Nu neaparat. Mie imi place sa port fuste si balerini, sandale si pantofi (dar nu toc mai mare de 8. Eu am 14 ani ) Dar cel mai des port blugi (mai ales rupti gen Axl Rose) tricouri si tenesi. Uneori aleg tricouri mai decolate (pentru ca am ce arata si uneori e nasol ca baietii se uita doar acolo ) Dar sunt feminina, cum banuiesc ca esti si tu. Fiecare are gusturile lui, iar mie sincer mi se pare destul de neplacut cand cineva incearca sa iti bage pe gat ceva ce nu vrei
Da,ai dreptate si multumesc pentru raspuns.
Lol,nici chiar asa, normal, blugi