Hmm.asta e ideea, ca noi nu prea aratam cand ne place de cineva.Adica sunt si fete care se dau la baieti dar astea.nu mi se par foarte ok.Ideea e ca intai trebuie sa fiti amici si dupa mai vorbiti sa deveniti buni prieteni si dupa vezi cum e cu adevarat.E posibil sa iti schimbi parerea dupa. Adica sincer mie nu imi place sa fiu cu cineva care nu stiu nimic despre el sau cu care nici macar nu vorbesc, doar asa ca s-a trezit el sa ma placa si gata. Nu stiu.defapt eu urasc baietii care se baga singuri in seama si chestii. Nu stiu acum cati ani ai tu,sau ea sau daca sunteti in clasa,asa ca nu am cum sa iti dau exemple cum sa incepeti sa fiti amici. In fine, ce sa zic, incearca sa te duci la ce petreceri se duce ea sau sa iesiti afara un grup si sa o inviti si pe ea.Si cand vorbesti cu ea, incearca sa fii normal. Crede`ma eu urasc mincinosii si ii urasc si mai mult cand stiu ca mint..
Good Luck >
Prin sclipirea ochilor ei iti dovedeste ca te place... timiditatea cand este aproape de tine,comportamentul (vorbeste calm, se comporta frumos cu tine, iti ia apararea unde este cazu`l )...
Mie cand imi place un baiat, nu il stresez prea mult.pur si simplu ii zambesc frumos si incerc sa ma imprietenesc cu el. Adica, nu poti sa-ti dai seama daca vrei sa fi cu o persoana doar pentru. ca iti place cum arata. Trebuie sa descoperi ce se ascunde sub acel chip frumos... poti sa vorbesti cu respectivul/respectiva despre pasiuni, dorinte, placeri, etc. Apoi iti vei da seama daca el/ea e persoana potrivita pentru tine.
Sper ca te-am ajutat. Pa.
Pey vb mult cu el.ne dam pe langa el...dam apropouri...dar obs f usor daca o vezi ca se uita la tine sau daca vb cu ea daca se uita direct la tine
Fetele se manifesta inmulte moduri cand vine vorba de a place un baiat( din punctul meu de vedere). Unele prefera sa il ignore, altele sa nu ii arate ca-l plac, unele sunt directe si incep direct sa filtreze, altele fac ochi dulci pana baiatul le baga in seama si pot sa le insirui asa pana maine...Acum daca tu doresti sa vorbesti cu o fata care iti place, gaseste un subiect de discutie comun, ceva care iti place si tie si ei.Fa-i complimente, fi sincer cu ea si de ce nu marturiseste-i ca o placi. De unde sti. poate sentimentul este reciproc! Mult succes!