Desi stiu ca nu e bine pentru parul meu, mereu ma usuc cu foehnul pentru ca nu am rabdarea necesara sa astept sa se usuce singur.
Nu foarte des, prefer sa il las cateva minute in prosop pentru a absorbi apa iar apoi sa il las sa se usuce natural.
Da! dar nu mareu nu am rabdare cu el sa-l usuc! o fac atunci cand plec undeva, si este neaparat nevoie
Ma usuc, nu imi place ca se usuca la varfuri si in rest ramane ud si parca e imbacsit. Am auzit ca daca te usuci cu feonul e bine sa usuci cate o suvita pe rand nu tot parul odata.
Sincer eu nudepinde daca ma spal pe cap dimineata ma usuc
daca ma spal seara nu ma usuc
De ce vrei sa stii asta?
Nu
Poate o data la citeva luni, desi am parul foarte lung nu-l usuc cu feonul pentru ca dupa nu il pot aranja /doar cu solutii speciale / ceea ce il deterioreaza si mai mult. Sora mea are parul mai scund si mai mereu il usuca cu feonul. Pai e si bine e si rau.
Da, tot timpu` ma usuc cu feonul, iar apoi mi`l intind cu placa. Si nu ii ars sau despicat sau mai stiu eu cum, pentru ca folosesc si balsam si ulei de masline, ii moale si stralucitor.
P. Supa ce te usuci cu "are cald", da`te asa si cu aer rece, stiu ca ii bine, dar nu stiu de ce.
Twister09 întreabă: