Amea este albastra. mi-ar fi placut violet, dar era prea emo. Avem si o camera rosie, dar culoarea este foarte obositoare
A mea este pe crem. Asi dori s-o am pe roz pal, mov pal, galben pal sau verde pal...
Nu mi-ar place sa fie rosie, pentru ca culoarea unei camere ne ajuta sa creiem o anumita stare si un anumit nivel de energie. As opta pentru un verde deschis sau albastru, pentru o senzatie odihnitoare.
Rosu este o culoare calda, atrage atentia. Mi-ar placea.Camera mea este albasta cu galben.
O prietena are camera rosu aprins. E mult prea strident, iti recomand macar un perete alb.
Si eu anul viitor ma voi muta la casa si sunt foarte nehotarata, m-am gandit si la rosu...sau poate mov si roz.
Succes!
In prezent (,) camera mea e un fel de roz, dar nu dintr-ala tipator.Totusi, as vrea sa fie albastra
Poate... dar doar 3 sau 2 pereti sau chiar toata camera (+tavanul) dar mobila alba sau galbena sau o culoare deschisa. Eu spre exemplu mi-as face`o un albastru deschis (adica bleu). Dar si rosu este o culoare draguta dar inchide camera si se vede mica si stramta daca mobila nu este de o culoare deschisa. Sau poti sa o faci alba (dar acum depinde si de marimea camerei) si mobila inclusiv alba. De ce? Pai deschide camera si daca este mai mica o face sa para spatioasa. Si rosu o poti face daca [virgula] camera ta este maricica, dar daca nu MOBILA ALBA...cred ca te-am innebunit
Deeaa întreabă: