Eu, desi am 13 ani, imi plac rationamentele logice si celelalte materii cu care se leaga logica (matematica, fizica, chimia, informatica, etc.). Si m-ai facut fericit punandu-mi creierul la incercare cu intrebarea asta. Prima oara vom analiza cazul teoriei evolutioniste, apoi cazul cu Dumnezeu. Teoria evolutionista sustine ca noi ne tragem din maimute, adica in timp ne-am modernizat tot mai mult. Asta are logica, intr-o anumita masura. Dar atunci uite inca ceva: "Cum s-a creat lumea?" crezi ca din nimic a aparut tot intunericul din Univers, toate stelele, Soarele, galaxiile, planetele... CINEVA/CEVA le-au creat. Asta ne duce la a 2-a varianta, Dumnezeu. Daca faza cu maimutele avea intr-o anumita masura logica, asta are o logica cu totul si cu totul aparte. Cine-i Dumnezeu? Este Atotputernicul care a creat omul si Universul si are o viata infinita. Infinitul, noi nu putem intelege cum cineva a trait infinit. Creierul nostru este creat cu ideea care ne spune ca ORICE are un inceput. Dar nu si Dumnezeu. Crede in Dumnezeu, in Biblie, ce, crezi ca peste o jumatate din populatia omenirii se roaga ca sunt prosti si cred in ceva ce nu exista? DUMNEZEU EXISTA SI E APROAPE DE NOI. CAUTA-L, ROAGA-TE SI LA UN MOMENT DAT VEI VEDEA Lumina, VEI VEDEA CA EXISTA!
Eu sunt convins ca este corect ceea ce se afirma in Biblie. Deci sunt convins ca omul a fost creat de Dumnezeu.
Nu se stie, eu personal cred ca ne tragem din Adam si Eva. Dar teoria cu maimute pare mai logica.
Marius339 întreabă: