Buna lory si eu am 14 ani si nu am avut nici un prieten dar nici de primul sarut nu am avut parte. dar cred ca parintii nu ar avea nimic impotriva ca pana la urma suntem adolescenti si macar sa ne bucuram si noi de aceste momente. sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie multe fete si baiati se gandesc la momentul acesca unic cu prima/primul prietena/prietena si primul sarut ...care o sa ramana o amintire placuta din adolescenta. pupici si succes in gasira persoanei potrivite pentru tine.**fundita?:d**
Hi! Si eu am 14 jumate. . paii. primul` meu prieten` a fost la varsta de 12 ani. iar primul` sarut la 13 ani...'! cat.` dsp` parintii`. au stiut intr-un timp` ca am prieten`. si nu mi-au sps nimic!
success :*
Buna. eu am 15 ani. primul prieten l`am avut la varsta de 12 ani. da, m`am sarutat cu el si stii cum se zice: prima dragoste nu se uita niciodata.si nici primul sarut. nu te ingrijora...totul o sa vina de la sine :*.
Eu am 14 ani jumate si am avut primul prieten la 13 ani jumate, primul sarut l'am avut la 12 jumate. Parintii nu au stiut de el, desi banuiau si nu au spus nimic. Nu iti fa griji, avem toata viata timp pentru dragoste
BUna! Primul meu iubit l-am avut la varsta de 13 ani si primul sarut tot atunci! Parintii dau au stiut si au fost putin socati, dar m-au intrebat de el si le-am povestit! ATENTIE! Nu toti parintii sunt la fel! Unii pot fi mai rai! Depinde de ai tai! Nu alerga dupa baieti[sfatul meu] cel mai bine primul sarut e ceva special.la fel si atunci cand vei face pentru prima data sex. Bafta!
La 17 ani fara o luna.Nu m-am grabit delocSi nu regret ca am refuzat cererile de prietenie anterioare.Parintii stiu de Mr.Fox.Mama chiar il cunoaste personal
Eu te sfatuiesc sa astepti. O sa vezi ca va veni si aceea persoana care te va face fericita