Sau mai poti cu cartea in banca,
fituici in penar,
iti scrii lectia pe pantaloni,
te pui langa un tocilar(cred ca sti de aici ce sa faci),
iti faci un fel de buzunar din hartie sub banca si doar scoti fituica cand e nevoie,
porti doua tricouri unu alb/rosu pe care scrii(pe interior) formulele sau ce ai tu acolo si alt tricou mai larg peste si ceri permisiunea sa mergi la baie ridici tricoul citesti si mergi iar in clasa
scrii cu picul pe o foaie si apoi mazgalesti cu stiloul cand ai nevoie
(pentru fete)bagi fituica in sutien(nu prea au tupeu profesori sa tio scoata)
iti scrii in notepad-ul telefonului lectia
o alta metoda ar fi scanarea lectiilor/micsorarea lor/printarea in miniatura + daca ai uniforma (in cravata)
este un pix care scrie invizibil adica nu chiar... in celalalt capat are un beculet albastru care vede tot ce ai scris "invizibil"
sau Casca Minune! o bucata mica de metal, care este introdus in ureche si se lipeste de timpan. La telefon conectezi un lantisor, il prinzi de gat, pe sub tricou.Acest lantisor provoaca unde electro-magnetice, facand ca bucatica din ureche sa vibreze... tu auzi totul, nu esti banuit. Pachetul mai vine cu un magnet pentru scoaterea metalului din ureche, si costa vreo 3 mil.(mai sunt si profi obsedati care si daca nai chestia asta de la un tusit da 1)
Pai. da... diferite metode dar cel mai bine cu castile.in caz ca ai 2-3 lectii de inv si ai lucrare, inregistreaza-ti lectiile pe tel si da-i drumul
Eu am o profa surda si cand sunt scoasa la raspuns imi citeste alt prunc din banca lectia. Dar oricum primesc 6 ca nu aude ce spun nici daca urlu.
O metoda veche sunt fitzuicile. eu acum imi fac testul de acasa si fac schimb de foi
Da. telefon [thanks God for google ]
am o colega care isi pune caietul la materia la care dam test in baie... apoi se duce si se uita...nu e cine stie ce dar ajuta )
Cine nu a copiat, minte! Da, caietul pe banca si foaia peste caiet, si il deschid. Norocul meu ca sunt in ultima banca
boynr1 întreabă: