anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi le spuneti parintilor tot? Daca nu atunci ce le spuneti si ce nu?
Funda si vot!happy

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! pe vremea mea, nu puteai discuta asa cum se discuta acum, asa cum discut eu cu copiii mei, eu am baiat si fata(23-21) ani, si sfatul meu a fost urmatorul...
sa va ganditi la mine, ca sunt cea mai buna prietena a voastra, apoi sa va ganditi ca sunt mama voastra, am discutat cu ei de mici, si astazi stam de vorba fara rusine si fara secrete, sunt mama si am stiut cum sa imi abordez copii mei pentru a nu cadea in ispita si desfrau, si vad ca a dat roade si sunt mandra, astazi chiar si fata si fiul, ma intreaba si imi cer sfaturi.nu e bine sa ascunzi parintilor, acum depinde se de parinti, dar cu siguranta nu vor raul copilasilor, nu ezitati sa faceti din mama voastra cea mai buna prietena, si va stii cum sa va scoata din orice.

3 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Eu nu le spun ca fac sex nonstoplove struck doar le zic ca am note bune la scoala si se bucura si imi da banilove struck

| AldrinaP a răspuns:

Sunt lucruri pe care parintii nu trebuie sa le afle, indiferent de super-relatia cu ei, deoarece, chiar daca poate, pe moment iti dau dreptate, ei nu gandesc asa si in timp te vor "taxa" pentru asta. Unele lucruri trebuie tinute in secret, daca intelegi ce vreau sa spun. Ma rog, dar asta este cazul meu, poate ca tu ai o relatie extraordinara cu ei si le spui orice, daca esti pregatita sa discuti deschis cu ei despre orice, atunci, fa-o!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde foarte mult despre ce este vorba si despre ce fel de relatie ai cu parintii tai.
Sunt unele lucruri pe care este mai bine sa le pastrezi pentru tine.
Chiar daca le spui lor aceste mici lucruri,nu-ti vor da dreptate sau te vor intimida(crede-ma, e naspa!) sau ti le vor spune inapoi in momente nefavorabile.
Daca de ex. cineva te supara sau ai probleme, sigur ca trebuie sa le spui.

Întrebări similare