Eu personal nu cred in acesti prieteni cica adevarati, dar de fiecare data te dezamagesc si sunt doar pe interes
Bineinteles ca mai exista dar nu stii tu cum sa ii alegi. Aici nu e vina lor, e vina ta ca ai incredere in cine nu trebuie.
Prin ce ai spus tu, intr-un fel m-ai jignit si pe mine dar intr-un fel si pe tine. Ca,, toata lumea e pe interes doar". Adica tu nu faci parte din,, toata lumea"? Eu daca as avea prieteni, nu mi-as bate joc de ei. Deci uite ca inca mai exista oameni buni.
Apopo, fa si tu diferenta intre rar si inexistent.
O zi buna!
Nu stiu eu o definitie pentru prietenu adevarati
Dar eu am 10 prieten cu care sunt prieten de acnd eram mic si crede-ma nu sunt bogat tot ce am eu e pe numele meu nu al parintilor mei iar ei stiu ca asta si ei stiu ca am fifa ps 4 si pc de zici ca as avea acelasi venit ca pewdiepie de l-am facut
Dar nu eu sunt sarac iar ei nu ma roaga sa mergem sa ne jucam o fifa sau ceva de genu nu eu ii chem si ei mai spun si nu
Uite ca nu stiu o definitie a prieteniei adevarate dar o traiesc
Salut,
Din moment ce am, e logic sa si cred.
Intr-adevar, multi sunt pe interes, dar nu toata lumea.
Sa nu generalizam acum.
Sper sa ai si tu parte intr-o zi de prieteni adevarati.
Toate cele bune.
Am un singur prieten adevarat.
Generalizarea asta este ca si chestia aia cu:barbatii dezamagiti din dragoste care cred ca "toate femeile sunt la fel".
Am langa mine o sigura prietenă, dar adevarata, e langa mine tot timpul, nu m-a lasat niciodata la greu si ii sunt recunoscator, suntem alaturi unul de celalalt si ne intelege foarte bine
ale0409 întreabă: