| RoxAnana a întrebat:

Voi mai credeti in prietenii adevarate? Eu una nu mai sunt asa de sigura.
Deoarece prietena pe care o consideram "cea mai buna" nu mai este deloc asa.Asta s-a intamplat inainte de a fi cu primul baiat din viata ei.Era primul, era frum, primul sarut stiti si voi. Anul trecut (intr-a 8-a) am facut un juramant (nici un baiat nu se baga in prietenia noastra) si de cand a aparut el totul s-a dat peste cap. Aveam obiceiul sa vorbim seara la tel cate 3-4 ore dar s-au schimbat in 3-4 min deoarece trebuia sa stea cu orele cu el la tel.Si eu in timpul asta aveam prieten dar cand e vb de prieteni (aveam cateva ore sa le acord-adica ei-). Au trecut 4 luni de zile timp in care s-a racit foarte tare fata de mine.Imi spunea sa o sun vb 2 min apoi cica hai ca ma suna el vb maine la scoala.la scoala in ore nu puteam vorbi, iar in pauze era de negasit (statea cu prietenii ei mai mari-cu doua clase-) si apoi cand venea imi povestea ce a facut ala si ala si etc. Luna asta (dec) s-a despartit de el pentru ca ii vorbea urat, practic era obligata sa vina la intalniri etc. O data am fost si eu cu ea la asa-zisa intalnire. Si cum imi spunea ca "ee o sa vb, n-o sa ne pupam chatterbox..." am vazut contrariul s-a dus la el s-au sarutat si eu am ramas masca.bineinteles in aceasta relatie au fost si cateva palme frum dar sa trecem mai departe. Dupa ce a terminat-o cu el tot nu am vb pentru ca era prea atrasa de un coleg din gasca ei si aseara am vb la tel cam o ora (nu stiu cum de am vb atat de multlaughing) si mi-a zis ca s-a bagat cu el si ca nu mai poate sa vb ca o suna. Si cel mai mult ma enerveaza ca imi da msj "suna-ma" apoi o sun vb 2 min si apoi face stai ca ma suna nu stiu cine" sta ore la tel si apoi pe la 1.2 noaptea (cand eu dorm bineinteles imi da mersi cica "dormi?" si dupa ce ca eu stau f departe de scoala si dorm cate 2-3 ore pe noapte mai ma si intreaba a doua zi de ce sunt asa de obosita...
Asa deci intrebarile sunt:
1)Am vreo vina in toata povestea asta?
2)Cum puteti explica faptul ca lasa o prietenie de 4 ani pe niste relatii de cateva luni?
3)Ce as putea face pe viitor cu ea?

Multumesc dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Ađııa a răspuns:

Crede`ma ca te inteleg perfect!
Cea mai buna prietena a mea a facut la fel, doar ca in locul prietenului a fost o ruda de-a mea. Tot asa...eu eram de forma. oh go on. Stii, mai mult se folosea de mine. happy. Si a stricat o prietenie de 8 ani. tongue Daca ea asa a vrut... Oricum, nu am mai rezistat si am rupt prietenia.
Deci, nu esti tu de vina.Prietena ta s`a racit fata de tine deoarece tu nu faceai parte din "grupul" ei, adica nu faceai ce faceau si prietenii ei mai mari.Nu aveai prieten din gasca aia, nu te duceai unde se duceau si ei, practic nu erai ca ei. Crede`ma ca asta e singura explicatie. Si la mine si la tine. happy
Te pup. :*

3 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu îi mai acorda atâta importanţă/Dacă ere nevoie de tine te caută/Şi pe el las-ăl/Priveşte în jurul tău/Sunt o mulţime de băieţi drăguţi/Care ştiu cum să aprecieze o fată

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
In asemenea situatie sunt si eu acum, prietena mea cea mai buna s-a racit de mine si acum abia daca ne mai salutam atata tot. Tu nu ai nici o vina in situatie asta, cand mai vb cu ea spune-i sa nu iti mai da mesaje daca vrea ceva sa te sune ea(da semne de o nesimtita daca iti trimite mesaj si nu te suna)Lasa-o inpace, las-o sa vina ea la tine nu o mai baga in seama imprieteneste-te si tu cu alte fete.asa am facut si eu.Isi va da seama de ce a facut cand va fi prea tarziu, cand te va suna spune-i si tu "hai ca trebuie sa inchid ca ma suna cineva"winking lasa o prietenie de 4 ani pentru ca nu e o prietena buna si e prea obsedata de niste prosti care poate isi numa bate joc de ea, daca era o prietena atat de buna te baga si pe tine in gasca cu prieteni aia mai mari cu 2 clase decat ea. Sper ca ti-am fost de folos.Succes happy

| RoxAnana explică:

E chestia ca ea are min numai pentru ei pentru mine abia are un msj cu suna-ma