Crede`ma ca te inteleg perfect!
Cea mai buna prietena a mea a facut la fel, doar ca in locul prietenului a fost o ruda de-a mea. Tot asa...eu eram de forma. . Stii, mai mult se folosea de mine. . Si a stricat o prietenie de 8 ani. Daca ea asa a vrut... Oricum, nu am mai rezistat si am rupt prietenia.
Deci, nu esti tu de vina.Prietena ta s`a racit fata de tine deoarece tu nu faceai parte din "grupul" ei, adica nu faceai ce faceau si prietenii ei mai mari.Nu aveai prieten din gasca aia, nu te duceai unde se duceau si ei, practic nu erai ca ei. Crede`ma ca asta e singura explicatie. Si la mine si la tine.
Te pup. :*
Nu îi mai acorda atâta importanţă/Dacă ere nevoie de tine te caută/Şi pe el las-ăl/Priveşte în jurul tău/Sunt o mulţime de băieţi drăguţi/Care ştiu cum să aprecieze o fată
Tzau
In asemenea situatie sunt si eu acum, prietena mea cea mai buna s-a racit de mine si acum abia daca ne mai salutam atata tot. Tu nu ai nici o vina in situatie asta, cand mai vb cu ea spune-i sa nu iti mai da mesaje daca vrea ceva sa te sune ea(da semne de o nesimtita daca iti trimite mesaj si nu te suna)Lasa-o inpace, las-o sa vina ea la tine nu o mai baga in seama imprieteneste-te si tu cu alte fete.asa am facut si eu.Isi va da seama de ce a facut cand va fi prea tarziu, cand te va suna spune-i si tu "hai ca trebuie sa inchid ca ma suna cineva" lasa o prietenie de 4 ani pentru ca nu e o prietena buna si e prea obsedata de niste prosti care poate isi numa bate joc de ea, daca era o prietena atat de buna te baga si pe tine in gasca cu prieteni aia mai mari cu 2 clase decat ea. Sper ca ti-am fost de folos.Succes