| Xonia a întrebat:

Voi maine va duceti la scoala?
EU ma duc si nu mi se pare corect ca unele clase din scoala(cu diriginti mai buni le-au zis sa stea acasa ca le motiveaza ei absentele)si foarte multe scoli din oras nu fac scoala
Dar noi ne ducem si au zis toti profesorii ca facem ore

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunteti foarte norocosi ca profesorii vostri se sacrifica ca sa va tina voua orele. Inteleg ca ti se pare incorect ca unii sa piarda ore, sa nu aiba atata noroc ca voi, dar pana la urma trebuie intelesi si profesorii, ei cer o lege a invatamantului mai buna.
Scoala este un privilegiu si fiecare zi pierduta este, din pacate, pierduta de tot. Imi pare rau de elevii care sunt victimele guvernului si nu vor merge la scoala.

| Tourniquet a răspuns:

Eu sunt clasa a 4-a. Eu merg la scoala. Din cauza unor idioate din clasa care au facut multe prostii, chestii, drespt pedeapsa - venim maine la scoala. laughing

Las', ca nu mor de cateva ore-n plus. laughing Totusi nu stau toata ziua la alculator si mor de plictiseala, mai rad cu colegii : )

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Depinde de conducerea fiecărei şcoli. Şi la noi în oraş sunt licee care nu fac grevă dar la noi la liceu ne'au anunţat să nu mergem mâine la şcoală

| OanaG a răspuns:

Diriga ne-a zis sa stam acasa :XDeci...stau acasaaabatting eyelashes

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Studenţii de la UBB Cluj fac grevă şi deci mâine nu merg la facultate happy

| BellsC a răspuns:

...Eu acum stau pe ganduri ca nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu.Multi din clasa mea nu vin maine si eu daca ne da drumul pe la 10-11 ca suntem putini, nu pot sa vin singura acasa.e drumul lung.
Profii mei. unii dintre ei au spus sa facem cum vrem.deci stam acasalaughing le dam cadou de Pasti o zi libera.
Hai stai si tu acasa.te distrezi la pc.e ultima zi...oh go on

| Pupily92 a răspuns:

Noua ne-a spus ca cine vrea, poate sa mearga.si nu a mers nimeni big grin

| Alina_9354 a răspuns:

Noi nu mergem! Depinde de liceu, daca directorul e de acord sa se semneze ca maine sa fie zi de greva o sa fie dar daca ei sunt multumiti de salar si nu vor greva va cheama la scoala!

| YOLO3e333 a răspuns:

Probabil ca inveti la o scoala privata big grin si daca inveti la una de stat ai diriginte cretin...

| YOLO3e333 a răspuns:

Mai bine stai acasa

| Corinne a răspuns:

La noi in liceu s`a anuntat ca maine e greva generala straight face si bineinteles ca stam acasa dar unele clase fac ore cu directoarea liceului (fiind profa de romana). Eu am noroc ca fac cu alta profa oh go on dar un alt liceu de fapt un grup scolar fac ore normal de la ora 8 straight face
iar scolile generale la fel ca noi.stau acasa din cate am intelesbatting eyelashes

Cat despre tine.nu stiu ce sa zic sad intr-adevar nu`i corect fata de voi ca restul liceului sa stea acasa thinking dar nu stiu cine o hotarat chestia asta thinking ii o mare porcarie! x( ori toti elevii la scoala ori ii grava si stau toti acasa!

| SeNyS a răspuns:

La mine in liceu, unii diriginti au semnat pentru greva altii, nu, inca nu stiu decizia dirigintei, dar majoritatea coelgilor mei au spus ca nu vin indiferent de decizia dirigintelaughing deci acasaa:

| Xonia explică:

@anonim: la scoala de stathappy
SI da e tampit raustraight face

| masly a răspuns:

Eu nu mergbig grinbig grin

| Madalina_2286 a răspuns:

Nici pe noi nu ne lasa sa stam acasa
A spus ca dor uni profesori au semnat sa se faca scoala
Deci a spus ca vom face
Nici mie nu mi se pare corect ca noi sa facem si altii NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, si eu ma duc maine la scoala si am geografie! Urasc materia asta! Dar e si o parte buna cu mersul la scoala: pauzele-orele mele preferate!

| madytzza a răspuns:

Noua ne-a zis marti ca nu venim. si azi ca se fac ore straight face ca trebuie sa venimchatterbox. >liceu virgil madgearu