| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Voi merge pe data de 26 in Bucuresti asa cu trenul, insa sincer mi-e cam frica... Pentru ca m-am uitat si la recenzii acolo la gara de la Bucuresti si na, sunt numai recenzii negative, cum ca sunt numai dubiosi si de astea. Si mi s-a zis ca nu e asa si ca nu voi pati nimic si acum sa va intreb si pe voi, chiar e asa cum se spune sau? Sau nu e chiar asa rau si pot sa ma duc linistit si sa nu ma stresez?

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E destul de nasol în sensul că sunt mulți boschetari și cerșetori sau falși cerșetori dar este și foarte aglomerat, deci n-are cum să ți se întâmple ceva. Nu te uiti la ei, iți vezi de drum și nu-ți lasi bagajele nesupravegheate și n-ai ce să pățești

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Adry05):

Si chiar e asa si cu toaletele ca sunt foarte murdare si nu ai nici sapun acolo?

| Adry05 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Nu am fost la baia din gară, când am avut nevoie am mers la baie la MC sau subway (sunt in cadrul gării)

| darrio2007 a răspuns:

Te vaiți precum un copil. Mergi ca nu ti se intampla nimic.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru darrio2007):

Adica e prea mica probabilitatea sa patesc vreun rau?

| darrio2007 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

E clar că nu ești ieșit prin lume.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa dormi în gara?

| VulpeaDinUmbra explică (pentru suntserios):

Adica daca nu dorm acolo nu pot sa patesc chestii rele?

| Miruna333 a răspuns:

Daca ar fi asa de rau, n-ar mai merge nimeni, stai linistit.
Sunt cersetori, dubiosi si asmd, dar nu se intampla nimic.
Nu e ca si cand aterizezi in India sau mai stiu eu ce

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Miruna333):

Deci pot sa ma duc linistit daca am de mers? Chiar si singur? Nu imi va face nimeni nimic?

| Miruna333 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Da, nu-ti face nimeni nimic

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Miruna333):

Adica in sensul ca nu vor vrea niciunul sa imi faca rau sau? Sau la ce te referi mai exact

| Miruna333 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Nu-ti face nimeni nimic

| Fandoenia a răspuns:

Locuiesc la 5 minute de Gara de Nord și am aproape 27 de ani. Nu m-a omorât nimeni încă. Obișnuiam sa ies și seara / noaptea din casa sau chiar mai ies pana la alimentara. Nu te omoară nimeni și cu atât mai puțin sa te violeze pe tine, dacă nici eu nu am pățit nimic.