Nu nu mergem luni la scoala(la scoala mea)! Este greva si ziua invatamantului! Chiar daca nu era greva tot stateam acasa! Ma bucur ca te-am ajutat! Sper sa ne mai auzim!
Pai tocmai am primit mesaj pe mess de la diriga si zicea sa mergem la scoala maine, mesaj urmat de 4 semne de exclamare! mda. deci merg
Liceul meu e'n greva luni asa ca voi sta acasa si daca continua sa ploua o sa stau toata ziua pe TPU.
Greva negreva eu nu merg luny la scoala
ca luny trebuie sa ma doara capu !:*
Buna!
Eu nu merg la scoala insa unii profesori nu fac greva asa ca ii cheama pe elevi la scoala.La mine in liceu e greva... cel putin asa stiu
Depinde de fiecare scoala.
Se spune ca fiecare scoala apartine unei chestii[nu'mi aduc aminte cum a zis diriga ]
In fine, de ex scoala noastra face activitati sportive
:*
Atentie...pentru ca este greva, dar totusi unii profesori nu vor intra in greva ci doar vor purta o banderola alba la mana. Cei care nu fac parte din sindicatele respective sau care pur si simplu nu sunt de acord cu greva... VOR VENI LA ORE SI VOR FACE ORE...de asemenea vor PUNE SI ABSENTE. Asa ca nu va culcati pe urechea ca e greva si ca nu faceti ore...Fiecare cum vrea dar s-a anuntat ce am zis eu mai sus.
Succes.
Diriga ne-a spus ca nu mergem luni la scoala...doar cei de la cor merg fiind ca au spectacol
(5 Octombrie 2009 10:01 | Raportează )
nasta4f4 a răspuns:
Noua ne-au spus ca se face luni scoala si se pun si absente cica profii care fac greva o sa poarte doar niste banderole(nu stiu ce fel) dar in rest vin la ore...
RĂSPUNSUL ESTE:
Si care smecheria cu banderolele?
Pe astia din conducere ii intereseaza (sau nu) sa fie toti la munca, nu inteleg care ii smecheria cu banderolele albe
anonim_4396 întreabă:
Geo2969686 întreabă: