| Kairon a întrebat:

Voi nu ați pățit vreodată ca prietenii tai de fapt sa nu fie prietenii tai?(unii din ei).De exemplu:sa profite de tine, sa te bage în seama doar când le dai ceva?
Deci eu nu pot sa cred...am fost chior mult timp straight face
Ce părere aveți? Cum am zis ați pățit vreodată asa ceva?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta se intamplă tot timpul, prieteni adevăraţi nu prea există din păcate.

| wawanaqa1123 a răspuns:

Da pana mi-am dat seama dupa aceea nu i-am facut cinste si mi-am luat numai mie si nu a mai vb cu mine si imi cerea diverse lucruri sa fim iar prieteni mai bine ai un prieten(A) buna sa stii ca este alaturi de tine la bine si la greu decat sa ai 100 prieteni sa stea cu tine pentru ca ai diverse lucruri sau frati fumosi etc... sapa de oameni profitori si fa-ti prieteni adevarati.
Fundita?!

Răspuns utilizator avertizat
| andreioctavian16 a răspuns:

Daca ai ceva $$ in portofel te umpli de prieteniwinking dar cand se goleste ramai doar cu adevaratii prieteni, dar sa nu crezi ca vor ramane prea multi.Am patit si eu asta numai ca nu prea au avut timp sa profite.

| Holocaust a răspuns:

Desigur.Dacă stau şi mă gândesc, nici nu cred că am avut vreodată un "prieten", care să nu fi profitat măcar o dată...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,şi încă de câte ori.Cam peste tot sunt specimene dintr-astea...profitori,ipocriţi şi mincinoşi, dar nu trebuie să mă preocupe existenţa lor.Pentru mine oricum sunt şi vor fi nişte nimicuri.