Cred ca toti neam cam saturat de "vedetele" care apar in ziare si la tv in fiecare zi un un scandal nou! Deci eu sincer nici numai deschid tv. m-am scarbit in fiecare zi iasa si cat o fitoasa cu silicoane care cica ai vedeta ( dar nu o stie nici masa) si face scandal! Deci eu sunt curiosa cine sa tot uita la ele (eu n-am uitat o dat de doua ori dar deja ma saturat sa le tot aud)! Un subiect intersant de discutat, sa vedem si parea altora!
Nu m-am săturat pentru că şi televizorul mi se plictiseşte, iar ziarele abia le răsfoiesc. Sincer, la fel îţi recomand şi ţie. O carte bună este un deliciu pe lângă informaţiile mass media din zilele nosatre.
Sincer nici nu am auzit de ele Si felul lor de a fi nu cred ca ne priveste.In schimb ma intreb ce iti pasa tie?
Ba da. dar vezi u...asta se vinde acum pe piata...nu mai promoveaza tineri talentati care ar aduce o onoare tarii, promoveaza doar persoane plastificate.ma refer ca au operatii estetice si silicoane.asta se vinde, asta se cauta. oamenii adora barfa si scandalurile. e jalnic pentru ca se intampla asa
anonim_4396 întreabă:
ciufuliciiii întreabă: