Da eu o cred ...deşi în sinea mea îmi dau seama ca e o prostie dar primul lucru când sughiţ încep să zic nume să văd care mă pomeneşte
Teoretic "sughitatul" este ceva normal dar daca iti intiparesti chestia asta in minte, cum daca sughiti inseamna ca te pomeneste cineva vei ajunge sa crezi acest lucru. O sa incepi ca spui toate numele pe care le cunosti si este normal sa se opreasca la unul dintre ele ca trebuie sa se oprasca odata nu?
Ei bine... daca ar fi asa pana acum as fi devenit un superstar
Eu personal nu cred in superstitii si chestii de genul asta...
Daca ar fi asa iti dai seama ce ar sughita"vedetele". Dar si eu m-am obisnuit sa zic ca ma pomeneste cineva si incep sa zic toate persoanele care le cunosc
Da, incep sa spun nume deale prietenelor sau ale cunostintelor si uneori chiar merge , dar dac bei apa de la primele 5 sughituri scapi de ele,:s stiu ca e o prostie dar eu tot asta fac :S
Nu... e o mare prostie! Nu mai stie lume ce "minuni" sa mai inventeze.
Sughitul il produc plamanii, nicidecum cineva care te pomeneste
Dupa cum a spus si Yssa, ar fi culmea sa fim asa importanti...iti dai seama ce e cu vedetele? alea saracile toata ziulica tot cu "hac"-un gat ar fi nu stiu care e cauza dar imi place sa sughit si sa stranut
Eu cred. Adica mi se intampla deseori sa ma gandesc la cineva si sa nu mai sughit.
Mie mi se pare amuzant, la fel ca chestia aia ca daca te uiti la ceas la fix te iubeste
NumePublic_3226 întreabă: