Acestia 2 au un succes nemaipomenit si nu sunt chiar atat de talentati, iar oamenii judeca, dar in niciun caz un om normal nu i-ar uri, cel putin, n-ai cum sa-i urasti daca nu ii cunosti, poti doar sa ii dispretuiesti. Parerea mea e ca selena si justin arata bine ca fizic si ca artisti, si zicem ca as asculta cateva piese de la ei, ocazional.
Daca Selena Gomez este cu Justin asta nu inseamna ca este un motiv de ura fata de ea.mie imi place cum canta Selena Gomez sincer Justin nuprea imi place
Nu o urasc, da e cam proasta la ale ei. Da, pentru ca este cu Justin B. Cred ca sa palit la cap, pentru ca daca ar avea creieri, nu s-ar intilni cu kopilul ala...
Adica s-a despartit de Taylor Lautner si se intilneste cu asta?
Zau ca nu e OK...
Sorry, dar chiar sunt revoltata! Ea - 18 si el - 16 sau cit ar avea acolo, 17, pe 1 martie.
Ce e asa de special la jb? cred ca 10% din intrebarile de pe acest site sunt despre tipu'asta.muzica lui? e o copie,asc. originalul:usher,cb,marques houston, omarion, jeremih.hairstyle? am si eu o 'casca' si mai stiu si pe altii care au. vocea lui? clar nu ai asc.cb.
Nu o urasc. Dar nici n-o plac. Mi se pare falsa.
Cat despre "Jelena"... sunt foarte draguti impreuna desi nu-mi place Selena, il sustin pe Justin in alegerile lui
Selena Gomez + Justin Bieber = un cuplu de sucks-eri care fac de râs muzica adevărată, deci => îi detest pe amân2.
Ah, ce-am îmbunătăţit teorema lu Pitagora, ce bună sânt!
anonim_4396 întreabă:
rebelboy2011 întreabă:
ksm1485 întreabă: