Si eu am invatat mai greu sa merg pe bicicleta
Legat de mersul cu rolele, spune-i sa se tina de ceva la inceput, sa se aplece un pic in fata cand merge ca sa nu pice pe spate. Si sa invete in spatii cat mai putin aglomerate, in niciun caz pe soseaua plina cu masini. Deasemenea sa poarte la inceput casca/genunchiere/cotiere sa nu se accidenteze si sa se sperie de mersu pe role.
BAFTA:*
Pe bicicleta e mai greu, pe role e mai usor.prima oara sa meraga in casa apoi afara.nu cred ca trebuie sa dai prea multe explicatii, cred ca stie si ea sa-si miste picioarele. oricum stii ca cel mai bine se invata din greseli asa ca na, cateva cazaturi nu strik
Pe bicicleta nici acum nu am invatat stiu sa merg doar pe cea cu 4 roti. Cat despre role, cel mai bine e sa isi ia la ea echipament de protectie prima oara [ casca, genunchiere, cotiere ] si pur si simplu sa mearga, totul va veni de la sine. [ inevitabil, cateva trante tot o sa ia ]
>
Sa explic aventurile mele, huh Prima oara cand am invatat sa merg pe bicicleta am fost pe un stadion din oras unde era iarba mai mare ca in jungla totul era bine pana mi-a dat drumul "prietena" care ma invata si am luat toate cosurile de gunoi la rand ... Oricum spre casa ma gandeam la saracele masini pe langa am trecut. cel putin la usile lor ... imi e mila de proprietari cand or fi vazut ce semne aveau pe usi da ce sa spun eram si eu mica si totusi bicicleta a fost pentru mine un mister total numai cand ma gandesc in cati boscheti am intrat .
Anyway partea a2a. rolele sunt super inveti repede sa mergi cu ele. chiar daca prima oara cand le-am pus stateam pe o panta. si cum eram paralela m-am pus cu spatele si... nu vreau sa ma mai gandesc la ce am facut pana am ajuns unde era asfaltul drept ), cat despre truc, incearca sa mergi pe vine cu un picior care sta in spate pe prima roata , ma rog nu stiu daca intelegi la ce m-am referit si scuze cred ca am scris cam mult )
XxXNumBerXxX întreabă:
BlitzLikeXd întreabă:
Andrei67y5 întreabă: