| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Voi pe cine ati alege? Pe cineva plin de fite da pe care il cunoasthetzi ff bine. sau pe cineva super de treaba da pe care nu il cunoosthi tare bbine? Eu nu stiu azi trebuie sa alegcrying

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Plin de fite. Mi-ar face o reala placere sa il readuc la realitate. Dupa ce va iesi din mainile mele va candida la mister Realitatewhistling

| Lora a răspuns:

Pe cel care e de treaba, chiar daca nu il cunosti, timpul va va apropia si va veti cunoaste

| Rioko a răspuns:

Persoana de treaba, pentru ca asi avea ocazia sa o cunoscwinking

| DenysaLove a răspuns:

Sincer, parerea mea este pe cineva care este de treaba pentru ca in timp ajungeti sa va cunosteti etchappy

Răspuns utilizator avertizat
| Kolp a răspuns:

Deci: Daca ti foarte mult la cel cu fite eu zic sa-l alegi pe el, poate sa incerci sa-i spui sa se indrepte. Zix asta deoarece cel ff de treaba poate e doar in aparenta, depinde. Dar in ce context trebuie sa alegi? Ca iubit? Daca ar fi ca iubit pe cel cu fite si se mai modeleaza el ca argila te asigur eu cand e indragostit:Xtongue

Sper ca ti-am fost de ajutor

| Love3 a răspuns:

Cred ca pe super de treabawinking

| Duudy a răspuns:

Pai depinde thinking
Daca ii suporti fitele si iti place de el/ea asa cum este acea atunci alege acea persoana
Daca nu, atunci pe persoana de treaba, nu conteaza ca nu va cunosteti de mult timp, o sa aveti destul de acum incolo pentru a va cunoaste cat mai bine.Eu una as alege persoana de treaba, deoarece nu suport fitosii big grin
Bye happy

| Afdsa a răspuns:

Buna. N-am inteles ceva, daca nu il cunosti asa bine, cum poti zice ca e de treaba? Aparentele inseala uneori.Anyway,sa-ti raspund:
Eu una as alege cel de treaba, pentru ca ce-l cu fite iti face faze aiurea si se comporta de parca ai fi ultimul rahat de pe Pamant. Dar mai bine nu alegi pe nimeni, si vorbesti cu amandoi/amandoua, totusi nu ai 10 ani ca sa zici "Nu ma joc cu tine", sa fim seriosi. Cel mai bine este sa le/ii alegi pe amandoi/amandoua.Bafta:*! Fundita?puppy dog eyes

| Raluca_9880 a răspuns:

Eu iti dau un sfat... Nu e prea tarziu sa cunosti noi oamaeni si daca spui ca e mult mai de treaba eu as zice sa incepi sa cunosti acea persoana si sa incerci sa te imprietenesti cu el/ea.

| Dek a răspuns:

De treaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!
eu una l-as alege pe cel super de treaba:X
si ce daca nu il cunosc? am timp! happy

hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel pe care il cunosti foarte bine si are fite, inseamna ca asa e el, fitos. Cel pe care nu il cunosti atat de bine si crezi ca e de treaba...ar putea fi asta doar aparent. De cel pe care il cunosti foarte bine, nu ai de ce sa te indoiesti ca nu are fite, l-ai cunoscut indeajuns incat sa stii asta. Pe celalalt, exista 2 posibilitati. Sa fie de treaba, doar la inceput, aparent, sa fie ceva de suprafata si sa te faca sa crezi de fapt altceva. Sau chiar sa fie de treaba. L-as alege pe cel "nou-venit". Asa ai sansa sa cunosti o persoana mai bine si sa iti formezi o parere despre ea.