| GeoGz a întrebat:

Voi pleca in curand in excursie, mai exact una de 3 zile impreuna cu colegii de la judo si domnul antrenor pentru un concurs, urmand sa ne cazam la o pensiune. Ok, toate bune si frumoase pana aici. In continuare. voi dori sa fumez acolo, bineinteles, singur. M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa o fac seara tarziu dupa ce dorm ceilalti. Dar nu stiu exact unde, m-am gandit initial la baie. As dori niste sfaturi legate de locatii si cum sa acopar destul de rapid mirosul. Si toate "chestiile" de care am nevoie, gen servetele umede, etc. Cel mai explicit raspuns va primi funda!
P.S.: Nu vreau raspunsuri gen "linisteste-te", "lasa-te", etc.

Răspuns Câştigător
| Maria1324 a răspuns:

Si baia este un loc bun. Nu ai nevoie de multe, poti deschide pur si simplu gemuletul sau parfumeaza putin baia, cu un spray. Mirosul va disparea foarte repede. Ia-ti si niste gumite orbit si servetele umede pe care sa le folosesti dupa ce fumezi ca sa nu-si dea seama nimeni. Mai poti incerca sa iesi afara 'sa iei putin aer'.

2 răspunsuri:
| 1aprilie a răspuns:

Să-ţi iei cu tine o guma de mestecat mentolata sa nu-ţi miroasa gura, un deodorant ca sa acoperi mirosu din baie, un şerveţel uscat să-l pui pe degetele cu care vei tine tigara si ai grija sa nu dai foc la ceva...Bafta

| GeoGz explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri, dar cum Maria a fost prima, ea a primit funda, dar voi tine cont si de celalalt raspuns. Multumesc!