Eu prefer pantalonii si port fuste destul d rar
depinde d eveniment sau d locate lungimea fustei alese de mine.
daca e o simpla plimbare in parc vara, iesit cu amicii la o terasa. o petrecere sau club atunci aleg fusta scurata sau rochita scurta.
daca e vb despre o cina in familie, o nunta, un botez, ceva eveniment la scoala atunci prefer fustele mai lungi dar nu neaparat pana in pamant.
vara trecuta mi-au placut f mult rochitele acelea pana in pamant si le purtam cu cea mai mare placere deoarece doar schimband acesoriile puteam sa o fac potrivita pentru orice eveniment.
Eu una prefer fustele scurte.Nu prea imi plac fustele lungi, ce sa mai zic de rochiile lungi, nu prea ma avantajeaza. Dar in schimb fustele scurte ma avantajeaza foarte mult, pentru ca am niste picioruse frumoase..Deci recomand asta tuturor fetelor cu picioare frumoase)
bye-bye:*
Eu port din alea scurte mini glumesc sunt baiat dar daca as fii fata as purta scurte ca sa arat ce am adica picioarele nu altceva (dar in ainte sa port fusta mini mas epila ca as avea par pepicioare )
Mie imi plac cele lungi sunt mai lejere si mai ''sigure'' fiecare cu gusturile ei.
Ava1231 întreabă:
anonim_4396 întreabă: