| Azalea a întrebat:

Voi puteti fi prieteni cu oamenii prosti? Eu una ii urasc, ii detest si pur si simplu mi-e scarba de oamenii de genul asta.nu as putea niciodata sa ma inteleg cu ei.
Am colege care spun ca se inteleg si cu fetele care nu invata insa eu nu pot purta o conversatie cu cei ce au note proaste deoarece rezulta ca si ei sunt prosti.

10 răspunsuri:
| someOne_8792 a răspuns:

Mmm...nici chiar asa. daca tu esti "desteapta" asta nu inseamna ca trebuie sa-i dai la o parte pe ceilalti, imi par usor fitoasa, dar in fine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ştii ce mi-ai demonstrat prin ce ai spus? Că eşti o persoană superficială, care nu ştie să privească omul dincolo de notele pe care le are.Asta spus la modul frumos,pentru că nu vreau să-ţi vorbesc aşa cum le vorbeşti tu celor cu note mici. Dacă ai o notă mică, nu înseamnă că eşti prost.Mai ales în ziua de azi,nota pe care o iei nu-ţi relevă aşa de mult cunostiintele pe care le deţii. Nu mi-am făcut niciodată prietenii în funcţie de nota pe care o luau,ci în funcţie de cum gândesc ei,ca oameni. Când ne întâlnim nu stau să-i ascult la lecţia de istorie,ci ne distrăm,ne ajutăm, ne ascultăm.Cred că ar trebui să cobori puţin de pe piedestalul pe care te-ai pus şi să nu mai gândeşti aşa imatur. Crede-mă, există mulţi proşti cu diplomă.

| ThePunisher a răspuns:

Nu intotdeauna notele din catalog reflecta valoarea umana a unei persoane. A judeca pe cineva dupa notele din catalog este exact ca si cum l-ai judeca dupa cati bani are in buzunar sau ce masina de fite are. Desigur, comparatia e putin fortata, dar nu trebuie sa desconsideri pe nimeni dupa asemenea criterii. Te-ai gandit vreodata ca poate cei care au note proaste au probleme in familie, si nu se pot concentra la ore? In mod evident, nu. Chiar daca nu poti fi prietena cu ei (sau ele), poti macar sa fii politicoasa si civilizata.

| LastWord a răspuns:

E o diferenta intre a fi prost si a nu invatawinking
Eu cunosc persoane care nu invata, si nu pentru ca nu ar putea, ci pentru ca au alte ocupatii.
Nu inteleg de ce te crezi peste nivelul lor. Dupa mentalitatea ta, lumea isi da seama (fara sa se straduiasca prea mult) ce fel de persoana esti. Cum percepi tu " prostia "? rolling on the floor big grin

| cristi1212 a răspuns:

Tu dupa notele de la scoala iti faci impresia despre un omlaughing? Ai putea sa incerci sa cunosti cu adevarat omul cu adevarat inainte sa-ti dai cu parerea aiurea. Si de la cel mai prost om s-ar putea sa ai odata si odata ce invatawinking

| mgtow a răspuns:

Notele nu reprezinta caracterul omului ci mentalitatea pe care o are pentru ca pot fi persoane care au note bune si minte proasta cand iese cu gasca. Nu generaliza lumea dupa note.

| natalyia a răspuns:

Asa si eu. cum sa ma bag in seama cu uni care habar nau sa scrie citeeasca. eu am o fata in clasa care nu stie sa scrie citeasca si mai si fura injura e proasta a rau aiaa de la mine din clasa. si eu de asemenea ii detest.

| Nymphetamine a răspuns:

laughing
Daca au note proaste nu inseamna ca sunt prosti neaparat, poate sunt lenesi.Ai impresia ca esti tu prea inteligenta?
Fii atenta la nick-name-ul tau.laughing E Azaleea, nu Azalea.[2 "e"]
Nu cred ca esti tu in masura sa-i judeci pe alti.
Pun pariu ca n-ai mai mult de 10 ani.

| Nymphetamine a răspuns:

@natalia : laughing Vrei sa spui ca tu stii sa scrii?laughing Tu cand vorbesti un om, unul oarecare, pe strada...cum iti dai seama ca nu stie sa scrie si sa citeasca?

| Azalea explică:

@Nymphetamine: Nick-ul meu e scris cu un singur "e" deoarece e in spaniola unde asa se scriewinking nu dragule, nu am 10 ani.am 17 ani si daca cumva te-ai simtit prost, daca te-a jignit intrebarea imi cer scuze