anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi puteti sa suportati oamenii care chinuie animalele?

Răspuns Câştigător
| Ballet a răspuns:

Buna :]
Sunt oameni crescuti in pestera, care nu stiu cum sa protejeze viata din jurul lor.
De ce sa nu urasc niste oameni care se amuza facand o crima, un lucru atat de oribil?
Cred ca acei oameni ar trebui inchisi, la fel cum sunt inchisi si cei care omoara/ chinuie un om. Si animalele simt durere, frica, tristete, singuratate... Dupa ce ca esti singur si trebuie sa te lupti cu altii pentru putina mancare si apa, oare cum e sa te loveasca si sa te arunce un copil in care ti-ai pus sperante ca poate te va ajuta cand s`a apropiat de tine? :]

4 răspunsuri:
| Mirela14 a răspuns:

Nu...pot sa spun ca ii urasc pe acei oameni. De ex cand un vecin de al meu a batut un pui de catel nu l-am mai salutat vreo 2 ani de ciuda.la momentul acela imi venea sa il omor.Deci in concluzie mi-e mila uneori mai mult de animale decat de oamenilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

POi sa stii ca am mai multa mila de animale decat oameni pentru, ca nu merita

| Giulia97Anna a răspuns:

Sigur ca nu i-as nimicii

| raluca250 a răspuns:

Acele specimene nu pot fii numite "oameni" pentru ca un om nu ar chinui un animal doar pentru distractie sau pentru a`si descarca nervii pe saraca fiinta straight face [cel putin un om intreg la minte]
ca de exemplu un vecin a omorat o pisica doar pentru ca a gasit`o ca manca din mancarea cainelui lui straight face
doar pentru cateva oase sa omori un animal mi se pare idiot
Oricum au trecut 3 ani jumate de atunci si tot nu mai vorbesc cu ipocritu` ala straight face
Ei ar trebui numiti animelewinking

Peacee big grin peace sign