Nu, e chin pentru mine, chiar și la piscină când bate soarele pe tine oricât mi-ar fi de cald, tot cu apă caldă mă spăl mereu
Da dar nu prea mult ce e rece
Cica este sanatos un dus cu apa rece
Da, dar am început treptat si o fac rapid. Dar cam la 2-3 bai reci îmi trebuie o baie caldă, călâie sau un duș scoțian. Nici nu cred ca e sănătos spălatul permanent doar cu apă rece. Mă gândesc la cei din regiunile nordice unde lucrul ăsta e o tradiție din câte știu. Dar în același timp sauna e la fel de importantă pentru ei. Și am tras concluzia că corpul trebuie să-și tragă totuși căldura de undeva.
Tata îmi povestea că în armată aveau apă caldă doar de 2 ori pe săptămână (si aia probabil dezmorțită), în rest se spălau cu apă rece. De aici m-am ambiționat și eu
Da, îmi place mult mai mult decât cu apă caldă. Poate e și o chestie de obișnuință.
Cum sa rezist? Nimeni nu poate rezista la apa rece sau apa fierbinte, de aia cea mai buna e apa calda. Degeaba zic unii ca ei pot și alge prostii ca ar îngheța în apa aia.
In general, nu prea, dar daca este foarte cald afara si sunt transpirata, rezist.