| wannabe a întrebat:

Voi spalati des capacul de la toaleta? daca da, de cate ori pe zi / saptamana / luna? laughingsi ce produs folositi la curatat.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea des, cam de doua ori pe saptamana cu cif sau domestos.

| Elena1234456 a răspuns:

Ce scarbosi sunteti laughing

| LoveForShania a răspuns:

De 2-3 ori pe saptamana.
Nu folosesc produse.
Am o sticla in care bag spirt sanitar si cu acela sterg tot ce e prin casa. Nu chiar tot!
El dezinfecteaza si curata foarte bine!

lolita
| lolita a răspuns:

Eu il spal cand fac curatenie generala in baie, nu stiu exact de cate ori, uneori fac zilnic si alteori la trei zile, acum cum se nimereste. daca este mutradr il spal cand este nevoie si de trei ori pe zi (asta daca sutnt in casa laughing )

| pepe a răspuns:

În fiecare zi de trei ori.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Da' de ce sa-l speli?! Lasa-l asa si cheama-le pe don'soarele de la "Curat-Murdar" si sa vezi ce-ti creste ratingul apoi...Insa nu e de bine...

| ionoion a răspuns:

Am vazut pe "descopery" ca, cica, capacul de la toaleta ii cel mai curat loc din casa, si nu glumeau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 2 ori pe saptamana, insa intotdeauna folosesc produse pentru dezinfectare care se lipesc de vasul toaletei in interior (si parfumeaza si dezinfecteaza).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zilnic...eu am baia in camera.
Sa ma laud putin, la mine in baie, se poate linge pe jos ...scartaie de curateniewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il speli cind trebuie. De unde scoateti intrebarile astea? Mare grija si cu spalatul asta. Data viitoare poate intrebi de cite ori pe zi spal tavanul din bucatarie. Pff.