| minnieee a întrebat:

Voi sunteti de parare ca daca n-ai Facebook sau Hi5 "nu existi"sau "nu esti cool"? Ca mai nou multi spun asa.

6 răspunsuri:
| Lavynya95 a răspuns:

Nu ii adevarat!winking
Eu nu am nici una nici alta, dar am pe twitter si TPU!
Nu ii adevarat, unii oameni traiesc paralel cu chestiile astea si le zice cineva ca nu sunt cool? Nu, si daca as auzi pe unu sa zica asa ceva atunci omu ala ar fi cu creierul nedezvoltat ca sa mai poata sa vada dincolo de astea!winking

| hayley a răspuns:

Nup adica eu am dzr nu e ceva fara de care nu sunt cool sau nu exist.imi plac jocurile si de aia mi-am facut cont happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facebook numai pentru. aplicatiile barn buddy si cupcake cornerlaughing
hi5 l-am sters demult

| dorutza_9395 a răspuns:

Nu, n-am aceiasi parere.La inceput am zic ca nu voi cont pe nici un astfel de site, insa intr-adevar, parca nu, existamlaughing.
Acum mi-am facut hi5 si sincer iti spun, cand ii vedeam pe unii cat de disperati sunt "vreau comm" si altfel de chestii, nici daca 10 comm-uri ar insemna o ciocolata nu as cersi ca altiilaughing. Daca vrei sa lasi, lasa, nu te opresc, insa nu am de gand sa-ti zic eu, daca zici tu, ok facem schimb, nu-i nici o problema.Insa cand ii vsd pe unii cu cate 2000 de comm-uri imi zic"Astia chiar se rezuma la viata virtuala!".
De facebook...mai intru unoeri, insa n-am eu cont, intru pe al unei prietenewinking. Mai vad ce e pe acolo...
Nu mi se pare atat de interesant sa ai cont pe toate site-urilewinking.

| fluturas a răspuns:

N-am auzit pe nimeni sa zica asahee hee si nu cred straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vorba de un "efect de turma", ceea ce inseamna ca atunci cand traiesti intr-un anumit mediu aderi la "ideologiile" acelui mediu.Adica daca te-ai fi nascut la indieni ai fi avut sistemele lor de valori, s. a. m. d. E vorba de lipsa de toleranta, societatile ar trebui sa fie emergente.Am auzit si eu vorba asta cu facebook.Sincer mi se pare tristsad