Categoric nu, a fost o semifinala de 2 bani, lumea a votat doar pe aia care i-a facut sa rada, nu care aveau un talent cu adevarat, care stiau sa danseze sa faca diverse chestii, nu sa imite o broasca si un cal. Dar fiecare cu parerea lor, asa au facut si editia trecuta cand l-au scos in fata pe Adrian Tutu doar pentru ca era orfan si a scris 10 versuri despre familie.
Fiecare cu parerea lui, bafta si Paste fericit!
Cei care am vrut eu s-au calificat, mai ales Krem, dar unul nu s-a calificat si imi pare rau... Tudoreeel
Da e ok. Cel mai mult ma bucur ca a trecut mai departe Gigel Frone. Imi place cum canta
Nu..In sezonul 1 a fost ff fain mai ales Narcis Iustin Ianau.Pacat ca na casticat, dar e bina ca Adrian Tutu a casticat fiindca navea parinti, ca lucra la santier si ca s-a lasat de scoala.
Nu......ieri asi fi vrut in loc de cei care cantau populara si de ala care canta la chitara as fi vrut trupa in albastru si sorin cu colegul lui
Nuuu...Ma bucur ca a trecut Razvan Alexe dar in loc de Gigel care nu are nici un talent (sincer) as fi vrut sa treaca Gold Mask! Imi pare foarte rau!