| Leo0008 a întrebat:

Voi sunteți mulțumiți de cum arătați?
Ce ați schimba la voi?
Eu sunt ghinionist, am un fizic de tot căcatul.
Sunt scund, cocoșat, am palmele, degetele mici, am umerii ingusti, capul mare și corpul mic. Am un genetic prost. Dacă as putea sa schimb as vrea alt corp.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mi-a cazut putin par si il pot recupera daca fac implant (vreau sa fie mai bogat in volum). In rest le am pe toate in regula

| 1997onur a răspuns:

Pai de ce nu ași fi mulțumit? Am tot ce-mi trebuie nu-mi lipsește nimic ba chiar am în plus laughing))) mam îngrășat din nou am 82 de kile iar am baxat multe dulciuri dar am și las mai moale o dau în dieta -_- ma pun pe dieta gatalaughing)) și eu sunt scunt am 175 deci? care este faza? Ca sunt alți mai înalți ca mine bravo lor așa sunt ei nu am treaba cu ei și eu aveam palme mici da de când am început sa lucrez în construcție de 5 luni am niște palme mai mari ca capul meulaughing) uneori ma mir și eu de unde am forță sa ridic greutății care alți nici nu încerca măcar frate nu exista om perfect alți au burta mare de la dulciuri ca mine laughing)) și fălci mari laughing)) alți sunt bomba arată bine se îmbracă bine trăiesc bine da asta nu însemna că este vina lor sau la alți așa au ei corpul așa sunt ei uite eu dacă nu am burtica nu ma simt completlaughing) serios lipsește ceva o parte din mine laughing)) trebuie sa am burtica aia e laughing))) nu ași schimba nimic la mine niciodată pentru nimeni în viata asta rămână asa cum sunt eu cu bune și rele nu sunt perfect și nici nu vreau sa fiu vreodată perfect sunt asa cum sunt eu pana la ultima mea suflare pe pământul asta cine nu ma suporta sa stea la rând-_- no dulciuri No life.

| alexandru3107 a răspuns:

Iti sugerez sa nu mai fi asa drastic cu tine insati, insa este bine daca ai bunavointa si iti recomand sa te apuci de sala, sa pastrezi o alimentatie echilibrata si sa lasi viitorul sa se ocupe putin, nu se poate sa te schimbi dintr-o data.