Da... mi se pare un lucru normal pana iti gasesti sufletul pereche. Unii se simt asa si dupa; fie sunt mai sensibili si asteapta mai mult decat primesc, fie persoana pe care au gasit-o nu e cea care trebuie. Si eu ma simt singura cateodata... dar incerc sa vad intotdeauna partea buna a lucrurilor: sunt sanatoasa, am o familie, prieteni...desi nu am un iubit. Dar toate la timpul lor...
Da... mi s`a intamplat si mi se mai intampla din cand in cand...acum in vacanta ptc nu prea ma intalnesc cu cine vreau eu...dar...incepe scoala si imi trece...cu siguranta...nu o sa ma mai lase nimeni sa respir)
Uneori cand vad doi indragostiti ca se pupa se giugiulesc as vrea si eu pe cineva langa sufletul meu dar in 2 min imi trece e bine si asa sg
Sensei.BRO...in ce zona a Bucurestiului stai( asta daca stai in Bucuresti) ?
Da. Sint momente in viata cind te simti singur, chiar daca in adevaratul sens nu esti. Mie mi se intimpla, spre norocul meu nu foarte des. Daca este in timpul zilei, imi fac timp sa ies la o plimbare. Daca nu am timp, imi pun muzica. Insa daca mi se intimpla seara, ies afara, in gradina sau in terasa, si privesc cerul. Pentru mine cerul este locul de intilnire a gindurilor. Pervindul, simt ca este si o alta persoana care priveste cerul ca si mine, si se gindeste la mine. Ca este adevarat sau nu, nu stiu. Stiu doar ca dupa aceea ma smt bine.
Bro, stai pe langa mine? Ar trebui sa ma fi auzit si pe mine, ca si eu scot capul de geam
Shin
Da.Am simtit si eu asta de cateva ori.Mai ales vara trecuta.Am fost plecata din Bucuresti timp de vreo luna si nu puteam sa imi vad prietenii si imi era foarte dor de Bucuresti.Ca na! Acasa e cel mai bine. Dar dupa luna gata.Am scapat de starea aia
Da.stiu la ce te referi.
M-am simtit de multe ori singura, chiar daca eram inconjurata de mai multe persoane.
Uneori ma simt singura si langa prietenul meu...imi lipseste cel pe care l-am iubit si inca il iubesc cu adevarat.
Insa asta e viata...
@Taly, Bro, pai se pare ca suntem Haideti sa facem o reuniune TPU localizata noua
Shin
anonim_4396 întreabă: