Am o vara mai mare (15 ani) care mereu se certa cu sora ei mai mica (11 ani), din cauza hainelor.
Vara mea de 11 ani mereu vrea sa aiba toate hainele verei mele de 15 de ani.
P.S.: Se cearta si din cauza calculatorului. Niciodata nu e de ajuns timpul dat pentru calc.
Aoleu si ce ma mai cert cu ea, are 17ani, dar e mai rau ca aia mica de 9, in ultimul timp ma cert si cu asta mai mica pentru ca imi fura machiajelecred ca o sa folosesc solutia lui @IzzyX
Doamne...de'ai sti cate motive am sa ma cert cu sora mea. Mi-ar lua mai mult de un an sa ti le scriu pe toate. Incepem din nimicuri, pana ajungem sa ne injuram . Dupa aia vine intrebarea : "Ma ierti, ca n-am vrut". Dupa aia 5 min pace, si o luam de la capat.
Cand eram mai mici eu cu fratele meu (este mai mare decat mine cu 3 ani) ne certam mereu, din tot felul de motive:pe jucarii, televizor, prieteni, carti. orice motiv dar odata cu trecerea impului nu ne mai certam atat de des. acum fiecare avem interesele noastre, prietenii nostri, gasca noastra etc. nu mai este nevoie sa impartim totul cam asa stau lucrurile intre frati. funda plzzz:*:*
Da ma cert si foarte des, fiindca eu sunt cea mai mica, iar ei cred ca au voie sa ma conduca la orice pas.
Eu ma cert pe tema calculatorului, telefoanelor(eu vb foarte mult la tel si il mai cer)
Eu am frate si nu stiu mai mult as fi vrut o sora pun pariu ca m-as fi inteles mult mai bine am perioade cand imi vine sa l omor se crede mai jmecher decat e si ma enerveaza foarte ult persoanele false.
Pai... am un frate mai mare cu 3 ani mai mare decat mine cu care ma cert mereu. si de la cearta ajungem la spital (uneori) )
sa-ti spun povestea:
1) incepem sa ne injuram fara nici un motiv.
2) ma face retardata si ma imita.
3) incepe bataia...
4) ma da cu capul de podea.
5) imi prinde mana la usa
6) incep sa ii dau pumni in spate
7) imi face o manevra de wrestling(nu mai stiu cum se numea)
8) dupa 5 min vine replica: "ne impacam? te rooooog!"
9) ii raspund "nu!" si o ia luam de la capat
asta facem in fiecare zi. macar de-as fi avut o sora...
greyhound întreabă:
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: