| Dafii a întrebat:

Voi va iubiti rudele? Eu spre exemplu nu am frati dar am un verisor mai mare cu un an decat mine happy. In fiecare vara/sarbatoare ne vedem la tara si tinem legatura cu toata ca pe facebook sau pe mess nu vorbim asa... mai mult folosim telefonul ca sa vorbim :X. Faza e ca ne intelegem super bine, adica imi este mai mult decat un var il consider chiar frate. Ne spunem totul, iar el are incredere in mine mereu. Cand eram mica eram paracioasa si cma prostanaca si ziceam tot, si normal ca el este cel care cedeaza mereu laughing. Faza e ca el ma apara mereu si cateodata e nasol. De exemplu intr-o seara m-a dus acasa ( eram la bunici) pentru ca un baiat flirta cu mine laughing. Ma rog, eu ma bucur foarte mult ca am asa un var. El mi-a spus mie anumite lucruri si m-a rugat sa nu il spun big grin si nu am facut-o, iar chesiile alea nu erau banale :o, oricum eu cu el orbim despre absolut oricebatting eyelashes si chiar orice. Mie nu mi-e rusine de el si nici lui de mine >whistling si eu zic ca asta conteaza. Voi va iubiti rudele?

4 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Nu neaparat.
Am un frate, dar e cu 6 ani mai mic si de de 3x mai enervant.Am avut si o sora. Mica diferenta de varsta dintre noi, dar nu mai conteaza acum. Legat de restul verisorilor, mhm, toti sunt mai mari decat mine.N-am o relatie asa apropiata cu niciunul dintre ei.
Am avut un var de gradul 2 cum s-ar spune totusi... care era cu 2 ani mai mare.Cand eram mici, ma intelegeam cu el cam cum te intelegi si tu cu al tau. Vorbeam si ne prosteam ore intregi. Faza e ca s-a mutat dupa ce au divortat parintii si ne-am cam indepartat.
Eu zic ca-i draguta relatia voastra.Ar fi interesant sa ramana tot asa de calda si peste zeci de ani.

| lSummerl a răspuns:

Da le iubesc

| Cerby a răspuns:

Sti ce simti varul tau ti-a devenit sa zic mai mult de cat un var ci un frate.Si eu simt asta deoarece ii vizitez si sau de 3-4 chiar 5 ori la ei pe an si ma duc acolo de cand avem 3 ani si acum am 16 si tot ma duc.Am devenit sa zic ca niste frati si surori(familie)ne ajutam reciproc.

| vasiudaniel97 a răspuns:

Eu da foarte mult... tongue