Viitorul este prea incert in zilele noastre ca sa-i poti trasa niste coordonate.Incerc sa-i fac o schita cat mai aproape de adevar, dar cu fiecare zi ce trece, tot mai sterg din ea.
Ma gandesc la viitor doar in ce priveste cariera.Atat
Prefer sa traiesc prezentul cand e vorba despre relatii, prietenii, familie.Si de ce nu, trecutul, pentru a-mi aminti greselile de atunci si a nu le mai repeta
Eu nu ma gandesc la viitor in asa fel.adica stiu ce vreau sa fac pe viitor, dar mai mult de atat nu.nu imi fac planuri, pentru ca stiu ca, oricum, nu va fi asa cum imi imaginez sau vreau eu sa fie.
sunt in clasa a 12-ea si stiu si sunt sigura ca voi da la jurnalism.in rest nu ma gandesc la nimic, pentru ca sunt de parere ca totul va veni de la sine, in timp.
unde voi fi nu stiu, poate voi fi in tara sau altundeva, asta nu stiu sigur. voi afla peste cativa ani.
bani? bani am si acum.muncesc,imi castig proprii bani singura.probabil ca si in viitor voi fi in stare sa fac acelasi lucru, sper sa pot sa fac acest lucru.
copii vor veni cand voi decide eu ca e momentul.copii vor veni atunci cand voi avea o meserie, o locuinta, cand ma voi putea intretine pe mine insami.cand o sa fiu sigura ca partea materiala imi permite un copil.mereu a zis ca nu aduc pe lume un copil pentru ai distruge viata sau al vedea cum se chinuie langa mine.cand voi avea posibilitatea voi face si un copil, pana atunci nu.
traiesc cu ideea ca prezentul este cel care coteaza.viitorul indepartat va veni in timp, nu merita sa imi fac planuri pentru ca, cum am zis, nu va iesi asa um vreau niciodata.
Sincer.am momente si momente.Sunt momentele acelea care imi dau de gandit, la ce o sa fie maine, peste 1 an, 10... dar de cele mai multe ori traiesc prezentul in subconstient ramand desigur viitorul care incearca si reuseste sa isi croiask drum.Traiesk intens prezentul, rad, plang sunt fericita, dar invat si imi tin capul pe umerii deoarece asta conteaza mult in viitor.
Take care!
Pai...pentru mine viitorul e ciudat, uneori chiar ma sperie. Daca acum am o relatie, am impresia ca deja viata mea e traita complet si ca nu mai exista nimic nou, si nu stiu cum sa scap de starea asta, dar culmea ca inca nu am avut o relatie, Mie imi place prezentul, la viitor nu prea ma gandesc...
Andrei67y5 întreabă: