Mi s-a intamplat un lucru apropiat tie. era seara, veneam de la liceu si un barbat pe la vreo 30 de ani m-a intrebat daca stau in oras. I-am spus ca da si m-a intrebat de un anumit bloc. I-am spus ca nu stiu si mi-am vazut de drum. Numai ca am vazut ca tot se tinea dupa mine si nu mai intreba si alti oamenide blocul ala, lucru care mi-a dat de banuit. Pana la urma am ajuns acasa, si cand a vazut ca intru pe poarta a strigat la mine ceva dar nu am auzit ce. Pe strada intalnesti tot felul de oameni si cred ca orice am face nu o sa fim aparati pe deplin. Insa ce pot sa te sfatuiesc este sa eviti pe cat poti in special seara strazile laturalnice, incearca sa mergi pe strazi cat mai populate, luminate, in caz contrar mai bine ai merge cu un autobuz. Din povestea ta deduc ca asta ti s-a intamplat ziua...nu ar fi asa periculos daca mai erau oameni in jurul tau, in caz de forta majora cereai ajutorul unora.
Oricum nu strica sa stii si cateva tehnici de autoaparare, gasesti cateva eficientechiar pe google. Iar de spus parintilor cum vrei tu, poate ei te vor sfatui mai bine decat noi pe acest site deci ai putea sa le spui.
Simplu,cred ca acel individ a vrut ori sa te sperie ori i-a placut de tine! mentionez ca nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva insa daca ti se mai intampla iti recomand ori sa iesi de acum incolo cu prietenii ori sa te pierzi in multime si apropo crezi ca daca le spui parintilor vei fi in siguranta? nu te v-or mai lasa seara sau asa mult afara deci stai calma si incarca sa faci ce ti-am sugerat eu acolo!
Aceasta este parerea mea
1.a) Sa sti ca mie mi s-a intamplat mai rau, mergeam spre tramvai si m-am asezat pe banca.M-am uitat daca vine tramvaiul dar chestia e ca cand ma uitam daca vine ma uitam si la un baiat mai mare decat mine cu vreo 3 ani (atunci am avut 11 ani -acum am 13 ), m-a vazut si m-a intrebat la ce ma uit, eu i-am spus ca la nimic.A venit tramvaiul si m-am urcat in el, si el a venit cu mine. Cand m-am dat jos din el m-am dus spre casa, si el dupa mine.La un moment dat nu l-am mai vazut dar spre mirarea mea a venit in fuga spre mine, m-a lovit in burta si apoi mi-a luat telefonul.
b) Am reactiona fugind dupa el dar in zadar, nu l-am mai ajuns. Am mers la politie si ei nu au facut nimic ca sa ma ajute.
2) Sincer in momentul de fata nimic, politia oricum este cum este.
3) Poti sa le spui, poate te vor ajuta intr-un fel sau altul.
Sper ca te-am ajutat :d, sa stii ca si mie imi mai este putina frica, dar sa stii ca trece, ai grija de acum inainte si un An Nou Fericit :d:d:d
PS: Nu il asculta pe Cristian95 la faza cu parinti, trebuie sa stie ca sa te poata indruma pe un drum bun, chiar daca nu te lasa sa mai mergi seara sau in alte zi, cand ti se intampla asta spuneti ca cel mai bine e asa, mai bine e sa fi in siguranta!
Hai lasa-ma serios? asculta ma deian1 "ca cand". In primul rand aceea este parerea mea personala eu am o relatie foarte buna cu parintii mei dar nu consider acest lucru ca fiind important incat sa ii alarmez si asa imi doresc ca ei sa aiba un serviciu usor fara probleme iar in al doilea rand daca tu esti asa prost incat sa ti se intample asa ceva inseamna ca nu sti sa te descurci singur si depinzi prea mult de parinti si poti sa imi dai reply sunt curios ce ai sa zici ...auzi la el sa ii fure telefonul
Sa sti ca atunci cand eram mic nu ma descurcam dar dupa intamplarea care mi s-a intamplat (si sa stii ca a fost cat se poate de reala ) am observat ca viata este dura si asa am inceput sa nu mai depind de parintii mei, eu cred ca fiecare dintre noi este intr-o relatie cu parinti diferita. Am inteles despre ce e vorba la tine in familie si la mine e diferit, si la didi46569 este diferit. Poate m-am exprimat intr-un fel, am vrut sa spun ca nu este bine sa lasi distractia mai presus de siguranta.
Bine, ma bucur ca am facut pace! Daca vrei iti dau un cont pe scene trafic, daca nu sti ce e gasesti pe google, da-mi mailul tau si eu iti dau o invitatie cu care poti acesa trakeru.(este un site de unde poti lua filme, jocuri, muzica, carti virtuale etc...). Trimitemi mesul tau intr-un mesaj privat, nu uita de @!
Sall eu sunt băiat si mie mi sau întâmplat chestiune răstea gen pedofili care vor nr tau de tel da multi sunt violatori alti sa te atragă sa te omoare si alt CV când vezi răstea te duci la primi adult mai mare care il vezi i zici băiați asta nu ma lăsa împace sau intri in fuga dintr-un magazin si i spui la vânzătoare sal gonească mai stai de mai stai 40 minute ieși si gata apropo eu zic sa nu ieși cu prietenii mai multi in gâscă ieși cu un prieten mai periculos așa da care tine la tine si ști ca nu îți face rău eu stăteam mai de mult ca nu ști am sa ma bat stăteam cu oameni care aveau briceaguri mi au dat si mie un briceag da a doua zi l-am pierdut pe strada mda ei mau învățat sa ma bat si îți dau un sfat nu face ca mine daca ești fata cute la cursuri de autoapărare exemplu karate sper ca te am ajutat fundița plz ca n-am avut nici odată și tare îmi doresc una cf mult apropo daca mai ai situațidin astea ccontacteazama pe skype si îți spun cum sa rezolvi nu prea stiu sa explic da na am 14 ani si mi sau întâmplat multe ciudățenie fundita? :p