Nu... din 3 motive mari si late:
1.Se spune ca boala este facuta in laborator, si au rasoandit-o in aer special pentru a se cheltui bani in plus.(si eu nu sunt asa vulnerabila).
2.Se spune ca vaccinul contine o doza din boala
3.Raspunsul este la fel ca al Katiei...are prea mult mercur(mai mult decat cel pentru sifilis "c2rem")
Nici daca ma ameninti cu pistolu la tampla ).
De obicei un remediu se gaseste in mai mult timp nu in 6 -8 luni, mai bine mor decat sa iau vaccinu ala. Eo nu am nici'o problema. Sunt suspect de sanatoasa. Si nu o sa iau prostia asta in viata mea!
Si doctora mea de familie a zis sa nu il fac!
Hai sa va zic ceva, eu la fiecare raceala ma imbolnavesc imediat pentru ca gradu de imunitate e destul de scazut la mine, mai iau vaccinu asta si ma vezi pe la spital si ziua a doua la morga. Daca nu m-am imbolnavit pana acum nu o sa se intample.
@@, nu am zis eu ca vei muri peste 3 ani, asa am auzit si eu si multi altii...acum,nu zic ca e adevarat, dar are mercur destul de mult in el si riscurile sa patesti ceva(nu neaparat sa mori)nu sunt excluse...nici macar nu a fost testat suficient, ca sa ni se demonstreze ca este sigur si ca nu vor aparea complicatii, dar asta e, acum, speram ca cei care s-au vaccinat sa nu pateasca nimic.