Nu se pun intrebari prea generale.Pentru asta exista chat. Uita-te la intrebari frecvente si vezi conditiile de raportare a unei postari!
Da si mie intrebarile cu liceul imi sunt respinse! Alora cu probleme sexuale li se accepta orice intrebare! Si noua cu liceul nu!
Asta e intrebare irelevanta sa fim seriosi am gasit niste intrebari care mau stupefiat gen"ce marime trebuie avea penisul"sau "pana la ce varsta creste"...cred ca pe sitele asta sunt multe pers care se distreaza tare punand intrebari stupide la greu)) dar tresa recunosc ca sunt si altele care te ajuta sa inveti lucruri noi.si sa cunosti. eu una am gasit cateva recomandari de filme super si am invatat cuv noi gen felatie, cunnilingus pitting si cred ca mai erau))stii u se invata lucrurile negative prima
app mersi mult de rasp care mi l-ai dat ma ajutat iti dateam funda cu drag dar a trebuit sa-i dau o lectie la cineva
raman datoare
nu te uit
pwpi :*
Interesant. am vazut intrebari de genul ( fara apostrof, ca na, avem pretentii) : ce faceti? E mai logica decat intrebarea mea? Eu cred ca 'ce faceti?' era pentru. chat .
A, si pana acum intrebarile nu avea cuvantul 'liceu'. Scrisesem doar numele lui.Deci nu e de la apostrof
Waii, uite un geniu! Stiu sa scriu numai ca mai intai scrisesem 'intrebarea' nu 'intrebarile', si nu am mai corectat ^^.
Uita-te la restul intrebarilor mele, si la rasp daca vrei, si atunci mai vb.
Apropo e 'in caz ca nu stiai ' nu IN CAZ DE Sau esti de la taranoaia?
Nu stiu ce sa zic...cred ca se considera irelevant apostroful de la cuvantul liceu. Asa cred ca se gandeste.
ElenaaaMeoww întreabă:
Euro4853 întreabă: