| Samariteanul a întrebat:

Voi vedeti ceva frumos, raportat la viata de elev de liceu? Vi se pare viata de elev plina de avantaje? Ca eu nu prea vad...

9 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Eu abia am așteptat să termin liceul. Nu știu dacă natura m-a înzestrat cu darul de a fi un fel de „hater", dar am detestat cam 85% din ce a însemnat viața asta de licean(în frunte cu atitudinea de superioritate a unor profesori) big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Și da și nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu cred ca exista. O sa vezi ca viata de facultate e mult mai buna. Cand ii aud pe toti cu "anii de liceu, cei mai frumosi ani din viata ". E clar ca s-au oprit la liceu aia.

| PumpkinDoll a răspuns:

E ca-n viata,nu e roz pentru toti.Mie unu' mi-a placut cat am fost la liceu,am avut norocul sa intalnesc persoane de treaba,am ras,am glumit... odata m-a dat ala de mate afara ca radeam non-stoprolling on the floora fost misto(acum or sa vina aia''vai draga, dar nu te duci la scoala sa razi si sa-ti faci prieteni)sau poate sa fie nasoala, sa fi inconjurat numai de idioti, neavand ce discuta cu ei in afara de''ti-ai facut tema la mate'' sau alte cacaturi, d'aia cu nasul pe sus si sa astepti sa termini liceul.Acum depinde la ce te referi tu.

| Samariteanul explică (pentru PumpkinDoll):

Am clasa plina de astfel de idioate care discuta toata ziua de teme, iar de glumit stiu cum e.Ma refeream la cum ar fi viata de elev, avantaje si dezavantaje. Oricum, raspunsul e bun.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Samariteanul):

Sa nu mai vorbim de aia care cauta scandal din nimic si nu isi pot vedea de treaba lor, in primul liceu in care am fost, prima zi de liceu, am iesit afara si ii zice un tigan unui coleg ''de ce te uiti ma urat la mine?''.Mai is pitipoancele alea care fac misto de aproape toti, dar ele is proaste cu diploma.Avantaje....pai,nu prea stiu ce sa zic, un avantaj ar fi ca nu esti la munca/servici inca si te mai tin parintii pana termini liceul si poti spune oarecum ca n-ai nici o grija pana atunci.Is si elevi care lucreaza, se intretin pe cat pot singuri, tot respectul pentru ei.

| ZmeuNinja1980 a răspuns:

Bei bere cu profesorul, joci barbut cu astia din clasa, mergi la pescuit brontozauri si sobolibozauri, sunt cocalari fara pic de cultura ( ignoranti, dezinteresati de viata, absolventi la scoala vietii ), rupi scaune, banci, te bati cu profesorul si multe altele - Toate astea la un singur liceu ( Liceul Iuliu Maniu )

| LPCTSTR a răspuns (pentru ZmeuNinja1980):

Este vina voastra ca elevi si ca oameni, nu a profesorilor (in unele cazuri).
Voi copii stricati care posedati mentalitatea asta de roman taranoi, voi sunteti cauza. Nu mai vorbesc de parinti, pentru voi n-au valoare, bani sa aveti.
Sa va fie rusine, voua celor care va bateti joc de un sistem de invatamant, care mai este si gratuit, ca va bateti joc de parinti, de voi, ca va bateti joc de absolut orice.

| ZmeuNinja1980 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Comentariul meu a fost o „ ironie " la adresa „ elevilor " din Iuliu Maniu, nu sunt elev la liceul Iuliu Maniu, ci la Gheorghe Lazar ( Bucuresti )... esti un caz pierdut

Întrebări similare