Oh, scumpa, ce rau imi pare de tine.
Da, tu zici bine, si tu ai dreptul la conversatii. Socializarea te va ajuta in viitor si la obtinerea unui job si la mentinerea lui. O buna comunicare va fi apreciata de sef. Eu sunt o singuratica de felul meu, nu imi place sa vorbesc cu lumea, iar acest lucru este rau pentru ca viata mea sociala incepe sa se duca de rapa. Nu ies cu prieteni pentru ca nu am chef sa vorbesc cu ei, sunt dependenta de activitatile de moment. Tot pentru ca o vreme mi-a fost frica sa socializez, apoi m-am complacut. Nu am avut cui ma plange la greu, nu am avut cu cine sa rad, cu cine sa ma joc, cu cine sa discut diverse idei, mereu am fost diferita de ceilalti si am incercat sa imi gasesc alinarea pe internet. Asta cand eram mica.
VREI SA AJUNGI ASA?
Arata-i mamei raspunsul asta al meu.
Eu cred ca mama ta este geloasa. Vrea sa fii numai ai ei, si ii e frica deoarece te poate pierde. Dar mai este ca posiblitatea ca ei sa ii fie teama de tentatiile oferite de anturaj, de care, daca te-a educat bine, vei sti sa te feresti.
Dar eu zic asa : intreab-o de ce ii e frica. Convinge-o sa aiba incredere in tine ca totul va fi bine. Succes!
Nu te pot ajuta cu asta dar iti pot spune sa intri aici: http://gifts.kudosnetwork.co.uk/151920 si sa iti faci cont si urmand toate indicatile poti castiga tot ce doresti, totul e GRATIS
Pai ar trebui sa chemi la tine pe mama unei prietene dea ta si sa le pui sa vorbeasca, sa mai faca ssschimb de pareri! trebuie sa o faci sa inteleaga ca ai mai crescut si ca trebuie sa te integrezi in societate, sa ii explici ca si vorbitul la telefon nu este neaparat un moft ci o necesitate!
Booh...mie nu imi zic nimic, adica pot vorbi in preajma lor...La urma urmei trebuie sa socializam