| HinaxYy a întrebat:

Voiam sa va intreb, in mare parte pe baieti, de ce nu va plac fetele inteligente? Adica eu sunt tare desteapta si mi s-a spus de multe ori ca sunt frumoasa dar problema este ca multi baieti zic ca sunt prea desteapta asa ca ii obosesc laughing In fine eu chiar vreau sa fiu prietena cu toti, dar de obicei ei vin primi la mine si tot ei pleaca...sad
Si mi se intampla des sa trec pe langa straini si sa spuna chesti gen "uite ce fata frumoasa". Sau mai bine cu ce gresesc? Adica acum decat am spus ce am observat ca spun alti, eu nu ma lauda asa de obicei!

17 răspunsuri:
| heartslow a răspuns:

Dupa mine o fata, indiferent de cat de frumoasa e, daca e cicalitoare si vorbeste doar ea sau te face sa te simti inferior ca barbat, e... Asa si de obicei un barbat cand vede o fata frumoasa vrea sa o... Asa ca nu-ti fa iluzii, daca vrei o relatie serioasa cauta un tip cu care sa poti discuta in voie si nul cicalilaughing

| HinaxYy explică (pentru heartslow):

Nu cical pe nimini, daca nu ma plac ii las in pace pur si simplu, doar ca este chestie ca mi-au placut si mie baieti iar uni din ei chiar mi-au spus sa explic ce vorbesc laughing Uneori chiar am limbaj academic...chiar daca sunt la liceu, incerc tot ce pot, eu cred ca asta ii oboseste, faptul ca am un vocabular complex dar nu pot integele ce e rau in asta! laughing

| heartslow a răspuns (pentru HinaxYy):

Trebuie sa vorbesti pe limba lor, altfel esti considerata ciudata pentru ca esti diferita happy. Oamenii celebri au fost considerati nebuni :Mircea Eliade, Eminescu, Camil petrescu, contemporan cu noi :George Calinescu... Daca vrei sa te integrezi trebuie sa te schimbi cumva... happy

| HinaxYy explică (pentru heartslow):

Eu cel putin nu cred ca trebuie sa ma schimb, adica nici nu stiu cum...
Sper sa existe un baiat care sa ma placa chiar daca imi place matematica si chimia laughing

| MarianWLF a răspuns:

Mie imi plac fetele inteligente, in general genul asta de fete sunt cele care nu stau cu toti drogatii si nu se lasa influentate la prostii, am avut si eu astfel de cogele in generala si le apreciam foarte mult.
Dar fiecare are preferintele lui, nu incerca sa te schimbi, fata desteapta+scoala=viitor stralucitwinking

| HinaxYy explică (pentru MarianWLF):

La asta ma gandesc si eu, de aceea nu inteleg ce nu le place sad
In fine, chiar nu am de gand sa ma schimb. Multumes mult, ma bucur sa aud ca totusi exista baieti care apreciaza o fata desteapta big grin

| MarianWLF a răspuns (pentru HinaxYy):

Nu le place baietilor pentru ca nu faci cum fac majoritatea fetelor sa te dai pe langa baieti toata ziua, si bine faci.

| Foxyyyy a răspuns:

Baietilor le plac fetele inteligente,dar acum depinde cu ce baieti umbli tu, daca au zis ca ii obosesti e clar ca-s prosti. ''Ei vin primi la mine si tot ei pleaca... sad '', si de ce ti-ar parea rau? laughing Incearca sa stai mai mult cu persoanele care au un nivel intelectual asemanator cu al tau, daca spui ca asta-i problema, n-are rost sa-ti pierzi timpul cu oricine.

| Deriol a răspuns:

Daca esti frumoasa nu cred ca le pasa daca esti proasta sau desteapta, din ce ai zis tu cred ca baietii aceia n-au ce face si iti zic ca esti obositoare doar ca sa scape de tine ori altceva nu stiu, incearca sa te atasezi de baietii care te inteleg si care nu doar iti zic ca esti frumoasa dar mai petrec si timp cu tine, daca ti-au zis ca esti obositoare inseamna ca nu stii sa-i atragi, trebuie sa vezi ce le place lor la o fata si apoi sa profiti de acele detalii.
Bafta!
Apropo m-ai facut curios, as vrea sa te vad in realitate laughing.

| Carmen100 a răspuns (pentru Deriol):

Nebunuleee! laughing

| HinaxYy explică (pentru Deriol):

Serios? :O Nu mi-au zis direct ca sunt obositoare dar se vede pe fata lor laughing Chiar daca nu vorbesc mult de fel, decat ca pur si simplu nu spun lucruri amuzante atunci cand spun sad nu prea stiu cum sa ma fac placuta de oameni...
Adica fetele ma plac, am multe prietene bune dar cand vin vorba de baieti este greuuuu.

| Snowfall a răspuns:

Poate nu te plac din cauza ca esti prea modesta.

| HinaxYy explică (pentru Snowfall):

A si specificat ca in realitate nu vorbesc asa, eu decat spun ceea ce spun si ceilalti.
Decat in cazul inteligentei ma pot mandri pentru ca este chiar ceva ce am cu siguranta, daca nu ai avut chef sa citesti tot nu trebuie sa te deranjezi sa imi raspunzi big grin

| Snowfall a răspuns (pentru HinaxYy):

Am citit pana la sfarsit stai linistita, dar stii cum se spune: "Lauda de sine nu miroase a bine." Nu e un lucru rau sa ai incredere in tine si nici nu vreau sa te jignesc in vreun fel dar nu imi dau seama cum poti afirma cu atata certitudine ca esti foarte inteligenta. Spui asta ca si cum ai spune: "Eu am un ursulet de plus." Inteligenta este un concept extrem de complex si de abstract si este imposibil sa gasesti o persoana despre care sa poti sa fii sigur suta la suta ca este desteapta sau proasta. Exista mai multe tipuri de inteligenta (7 dupa unii 9 dupa altii) si toti le detin intr-o anumita masura pe fiecare, una sau doua de baza iar celelalte mai putin. Daca iti place matematica si chimia (si bineinteles daca te si pricepi la ele) inseamna ca ai inteligenta logico-matematica si nu esti cu nimic mai presus decat cineva care detine orice alt tip de inteligenta, de exemplu existentiala sau kinestezica etc. De asemenea si Socrate cand a fost intrebat cat de multe stie a raspuns ca "tot ce stie este ca nu stie nimic", ca dovada a faptului ca nu trebuie sa ne batem cu pumnul in piept ca suntem destepti si ca stim multe cand in realitate creierul nostru infirm este incapabil de a patrunde cele mai multe dintre tainele Universului. Iar cand am spus ca esti "modesta" nu ma refeream la felul in care vorbesti neaparat pentru ca imi imaginez ca nu o faci asa cu toata lumea ci la felul cum gandesti pentru ca mie, fara suparare, imi pari o persoana narcisista.

| HinaxYy explică (pentru Snowfall):

Sunt calsa a XI-a mate-info, anul trecut am avut media 9.80 si te asigur ca am profi stricti, am memorie vizuala, de asemenea gandesc logic si am si multe cunostine in diferite domenii. Parerea mea este ca sunt o pers inteligenta si nu exista o pers care sa imi schimbe parerea, pana la urma eu sunt sigura pe creierul meu si pe abilitatile mele happy
Daca la frumusete nu sunt asa de sigura, dar multi mi-o spun asa ca am curaj sa zic ca sunt, in cazul inteligentei nu am nevoie sa imi spuna cineva, chiar daca, totusi, multi care mi-o spun!
Nu m-am simtit jignita! Eu decat ziceam ca daca nu ai vazut ca nu ma laud de fel nu ar trebuit sa o spui ca o fac pentru ca aici este un caz special...

| Snowfall a răspuns:

Eu nu ma refeream in special la ce spui, ci la ce gandesti, si nu am vrut sa iti schimb in nici un fel parerea despre tine, fiindca, asa cum am mai spus consider increderea de sine un lucru admirabil, te apreciez pentru asta si nu vreau sa te fac proasta in vreun fel scriindu-ti aceste comentarii, in primul rand pentru ca nu consider ca exista persoane cu adevarat proaste pe lumea aceasta si in al doilea rand pentru ca nu te cunosc si nu ma consider in pozitia in care sa imi permit sa imi dau cu parerea despre capacitatile tale mintale. Eu voiam doar se iti explic ca, cel putin dupa parerea mea, ai o viziune destul de incompleta asupra ideii de inteligenta, lucru extrem de subiectiv. Fiecare persoana vede inteligenta in propriul sau fel, iar poate ceea ce pentru tine inseamna inteligenta pentru altii nu inseamna nimic. Din cate observ, din punctul tau de vedere faptul ca esti inteligenta se deduce din media mare pe care o ai, cunostintele si gandirea logica. Poate altcineva (aici nu te gandi ca neaparat eu) nu considera acest lucru o dovada a inteligentei. De exemplu, poate altii nu considera cultura generala o dovada de inteligenta pentru ca sunt de parere ca oricine isi formeaza o cultura generala daca se straduieste, nu considera nici media mare o dovada de inteligenta fiindca sunt de parere ca oricine poate sa aiba note mari daca este presat de circumstante sa invete, si astfel in ochii lor nu treci drept o persoana inteligenta. Poate pentru ei inteligenta o reprezinta capacitatea de a socializa eficient si indrazneala (sau tupeul mai exact) empatia, capacitatea de a gandi in situatii limita, deschiderea la nou, capacitatea de a intelege natura umana, faptul ca esti o persoana open-minded, capacitatea de a privi cu obiectivitate lumea, bunatatea, variantele sunt nelimitate; nu toata lumea are aceleasi conceptii pe care le ai tu si ar trebui sa intelegi asta. Faptul ca esti inteligenta in capul tau (si poate si al altor persoane) nu inseamna ca esti inteligenta din punctul de vedere al tuturor oamenilor de pe planeta si cred ca exprimarea pe care ar fi trebuit sa o folosesti in intrebarea pe care ai adresat-o ar fi fost: "Ma consider o persoana inteligenta" si "Pana acum consider ca acest lucru a constituit un defect in viata mea sentimentala deoarece baietii cu care am incercat pana acum sa am o relatie nu au apreciat acest lucru". Nu cred ca este corect sa generalizezi faptul ca baietilor nu le plac fetele inteligente doar din cauza faptului ca cei pe care i-ai intalnit tu (care reprezinta o proportie minuscula a populatiei masculine) nu au apreciat acest lucru (generalizarea tine de subiectivitate, iar pentru faptul ca esti subiectiva ar putea fi considerat un punct slab de catre persoanele care apreciaza obiectivitatea si care considera ca o persoana inteligenta este o persoana capabila sa fie obiectiva). As vrea si eu (daca o sa doresti sa raspunzi bineinteles) sa imi spui ce inseamna dupa parerea ta o persoana inteligenta daca nu te deranjeaza. Scuza-ma daca te-am jignit cu ceva, mi-am spus doar parerea.
(ps. ai greseli gramaticale)

| robertmaiorescu a răspuns:

Trebuie să înțelegi că nu toată lumea te place.Doar proștii obosesc când au în prejma lor oameni inteligenți, proști n-au în vocabularul lor mai mult de 50 de cuvinte. Întotdeauna am căutat oameni deștepți și dau numai de proști și țărani. Dacă aș putea să vând proștii m-aș îmbogății!