| Celentano1 a întrebat:

Voii ce credeti? : Este pacat, sau ce se intampla daca nu te impartasestii? sad (din cate stiu eu tata nu s-a mai impartasit de cativa ANII buuni...)?

Răspuns Câştigător
| Sebastian2014 a răspuns:

Frate eu sunt foarte credincios, dar nu ma duc la biserica si nu ma spovedesc. Ma rog zilnic si daca gresesc ceva imi cer iertare direct lui Dumnezeu. Am o relatie spirituala buna cu El si mie imi convine asa. Nu stiu daca asa e tatal tau, dar eu asa sunt si nu cred ca e nici o problema. happy

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic, ce te astepti sa se intample? Sunt sute de milioane de oameni care nu au facut asta in viata lor

| Celentano1 explică (pentru suntserios):

Poate ca pe lumea cealalta vooi patii ceva din cauza astasad.Voi va mai impartasitii?

| suntserios a răspuns (pentru Celentano1):

Ma ducea bunica cand eram mic si nu stiam despre ce era vb, imi placea ca imi dadea vin. Dar odata ce am inteles care e treaba nu am mai facut-o si cred ca au trecut vreo 20 ani de atunci

| Radu284 a răspuns:

Pacat din ce perspectiva? Din cea ortodoxa sau cea crestina?

| andrei1237 a răspuns:

Dupa parerea mea, daca esti copil ar trebui sa te duci...esti mai aproape de Dumnezeu prin faptul ca te impartasesti.

| EatRainbows a răspuns:

Daca vrei sa te impartasesti o faci, daca nu, nu. Nu este obligatoriu din nici un punct de vedere (juridic cat si religios).