anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbele altora conteaza?:-s

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu aud vorbele lor ci le ascult vocea. Vocea unui om poate fi cel mai mare dusman daca nu stie sa si-o controlezehee hee
Nu ma afecteaza vorbele altora absolut deloc.Cainiele care latra nu musca. Iar daca musca ii pun botnitabig grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Depinde de situatie.

| nodeerskulls a răspuns:

Hmm, asta este o intrebare al carui raspuns depinde foarte mult de fiecare individ.
Dar hai sa o luam pe "fa ce zice popa, si nu ce face popa" - teoretic, ar trebui sa nu conteze (asta in limitele bunului simt).
Atata timp cat tu esti multumita cu tine, nu ar trebui sa pleci urechea la vorbele altora.
Pana la urma, tu iti traiesti viata, nu ceilalti, si poti si ai dreptul sa ti-o traiesti cum vrei tu (dar cum am zis mai sus, in limita legii si bunului simt)

| m4them4tic a răspuns:

Mereu influenteaza. oricat ai zice ca nu iti pasa cand cineva te vorbeste de rau, sigur ceva in tine "te roade"

| fluturasul a răspuns:

Sunt genul pe care o intereseaza mult ce cred si ce spun alti despre ea si asta dus la excesc nu e bine se poate transforma in o obsesie de a fi tot timpul perfect pentru alti si nu pentru tine. Uneori conteaza pentru ca te ajuta oarecum sa iti faci o parere in ansablu despre ce parere au ceilalti despre tine

| enam2000 a răspuns:

Da, conteaza intr-o mica sau mai mare masura. Depinde de personalitatea fiecaruia. De exemplu daca o comunitate (restransa - cerc de prieteni) are o parere negativa despre tine trebuie sa-ti pese de vorbele lor. Sa te interesezi de ce au acea opinie, cum o pot schimba sau daca este un neadevar cum pot sa le dovedesc contrariul - facand lucrul acesta dai dovada de o personalitate puternica care nu cedeaza in fata obstacolelor, se lupta pentru a le depasi. Pare paradoxal, dar in functie de opinia altora ti se contureaza imaginea pozitiva/negativa. Tu doar o formezi dar conturul este dat de cei ce te inconjoara. Exista multe, sa le zic asa, controverse in a/nu conta vorbele altora. Totul depinde de imprejurari, situatie si natura vorbelor/opiniilor. Daca parerea altora in general conteaza asta nu inseamna ca trebuie sa faci intocmai ca cei ce o afirma. Ii dau dreptate lui mathematic. Discutiile despre cat, ce, cum ar trebui sa influenteze afirmatiile altora creeaza adevarate paradigme filosofice ce sunt aprobate si in acelasi timp diametral opuse. happy

| sufletzeldegheatza a răspuns:

Pentru mine nu. pentru ca sunt multe persoane invidioase care vor doar sa iti faca rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand persoana are dreptate da cand iti vrea raul si iti e dusman nu trebuie sa il asculti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de situatie...este bine sa asculti si parerea altora insa... nu trebuie sa tii cont doar de ele ci si de ceea ce crezi tu.

| shpike a răspuns:

Uite o vorba care mi se pare ca este raspunsul la intrebarea ta: "Sa nu uiti ca tu saruti gura mea nu gura lumii!".

| durst a răspuns:

Nu prea conteaza
pe mine nu ma intereseaza ce cred cei din jur atata timp cat eu sunt ok