| andreea_7833 a întrebat:

Vorbes cu cu un baiat de ceva timp. Ce intrebari as putea sa-i pun? Cat mai interesante. Dau funda la cele mai multe idei!

Răspuns Câştigător
| emiitzzy a răspuns:

Incearca sa aflii totul depre el cei place ce face in timpul liber daca are prietena, dc so desp de fosta daca nu are prietena care ii cea mai lunga relatie cum ii place sa fie viitoarea prietena ce gaseste atractiv la o fata cei place la o fata cum vede el fata ideala pentru el fratii surori daca are daca ii place sa se plimbe seara prin parc daca vrea sa iesiti in parc sau nu stiu unde vrei tu sa iesiti daca iubeste animalele, muzica preferata piesa preferata filmul preferat ce gen de filme prefera daca i-ar placea sa vina la tine sa va uitati la un film numarul de telefon vorbiti si voi prin mesaje ce faci cum esti de exemplu mie imi place sa cant la chitara eu l`am intrebat i place vreun instrument conicidenta era ca si el stia sa cantelaughing :X gaseste ceva ce iti place intreaba-l daca i place si lui intra pe el nu face prostia ca alte fete daca nu intra pe tine el sa zici daaa sa faca el primul pas si deala. prostiii iti zic eu nu asteptaa tragel de limbaa acolo laughing nu fii tu timida daca si el ii inteleg ca esti fata da iti zic din proprie experienta intra tu pe el si pune-i tot felul de intr gaseste subiecte de vb si o sa vezi ca vei fi fericita apoi:Xday dreaming cheama-l afara daca aveti animale de companie mergeti la plimbare ca ele incearca sa vb din ce in ce mai mult cu el:X:X bine evident daca vrei ceva cu el daca vezi u ca i pe gustu tau :X:X sa ai noroc:X:X>big grin

0 răspunsuri: