Să-ți umpli timpul și cu altceva? atitudinea asta e un turn off cu timpul să știi. oamenii nu trebuie să vadă că ești dependent de ei ci că ai o viață pe lângă ei. în momentu în care le arăți că ocupă asemenea importanță în viața ta n-o să mai simtă să facă eforturi să se vadă cu tine pentru că știe că oricum ești acolo oricând are chef...
Te încurci în tine însuți. Contează și ce se întâmplă în exterior, asta contează mai ales.
Fiindca este o relație la distanta. Dacă ar fi una normala nu ti-ar fi asa teama de acel "block" care poate veni la orice mica greșeală.
Stați foarte departe? Sfatul meu ar fi sa va întâlniți fata în fata și sa discutați asa.
Am iesit de câteva ori în oras. Nu imi e frica de block pentru ca si ea e super atașată de mine as putea spune ca suntem perfecți unul pentru celalalt. Stiu eu de ce zic asta, dar nu vreau sa dau detalii. Dar am starea aia cand vad ca lucrurile nu merg perfect, chiar dacă stiu ca e imposibil ca lucrurile să fie mereu perfecte
Esti prea atasat de ea, uite, trec prin aceeasi situație dar cu o fata, care îmi era foarte buna prietena, la fel de mult m-am atasat și eu de ea, aici nu este vorba de obsesie, aia este cu totul altceva, trebuie sa fi mai discret ca sa nu se sature de tine, sa nu o amețești cu multe mesaje și totul va fi bine! O zi plăcută!
Nu dau mute mesaje sa chestii de astea. Deși sunt foarte atasat de ea, nu arat lucrul asta, însă mă afectează pe mine pe interior. Imi poti da mesaj cu instagramul sau Facebook ul tau?