anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbesc cu o fata de 3 luni si un pic. In acele 3 luni am stat foarte mult timp impreuna si ne intelegem foarte bine. In cele 3 luni o zi nu ne-am vazut si nu sta in acelasi oras cu mine. Ea s-a dus inapoi la facultate la medicina. Eu lucrez la mine acasa. Nu sunt la faculta. Vreau sa zic ca de 1 zi a plecat fata inapoi si asa de dor imi este de ea sincer, imi este foarte greu fara ea. Vorbim la telefon, messenger foarte mult. Fiind obisnuit cu ea atat de greu imi este ca nu este langa mine. Ea este putin mai puternica decat mine fiind si obisnuita. Ii simt lipsa foarte mult sincer. I-am spus ei ca daca nu avem un plan pe viitor, relatia nu va merge. Sunt constient de asta. Iar profesional stiu ca trebuie sa ma ridic daca reuseste sa ajunga doctorita. Iar eu sunt doar un simplu receptioner de hotel.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta, poate este bine sa pui mana sa inveti, sa intrii si tu la o facultate, ca sa eviti sa nu te paraseasca pentru un alt doctor sau vreunul cu facultate, pentru ca asta se va intampla dupa ce termina ea facultatea.

| SkyPilot a răspuns:

Nu ar strica sa te ridici profesional, dar sa stii ca am cunoscut o familie in care ea era doctor si el tractorist, si se intelegeau foarte bine. Faceti planuri impreuna, asa ar fi cel mai bine.
Nu poti face cumva sa va vizitati saptamanal? In mod normal tu ar trebui sa mergi la ea.