| JusTPauL a întrebat:

Vorbesc cu o fata de ceva timp dar nu ne-am vazut prea des.
Cand urmeaza sa ne vedem, imtervine ceva sau nu mai are starea necesara, iar pe mine ma baga in depresie si oarecum devin si nervos cand face treaba asta.
Ne-am vazut ieri seara putin pentru ca urma sa mearga la o prietena(am ramas ca ne vedem si in seara asta), eu am dus-o la prietena ei dupa ce ne-am vazut, nu am intrebat exact ce face, a zis ca trebuie sa ii dea ceva, faza e ca a stat foarte tarziu, nu cred ca am suparat-o cu ceva, ma gandesc la varianta ca a fost influentata de prietenii ei sau ca au petrecut prea mult si astazi nu s-a simtit bine...pentru ca mi-a zis ca in seara asta vrea timp si pentru ea sa mai stea cu familia si sa citeasca o carte, eu oricum nu o stresez prea mult, mai mult ea ma suna si stabilim cand sa mai iesim, dar ea nu mai poate..in general imi zice cam tot ce face si e destul de ocupata, dar ma gandesc ca daca avea ganduri serioase isi face timp si pentru mine.
Ar trebui sa mai incerc sau sa ii zic sa imi dea pace pentru ca mie nu imi place cum merg lucrurile intre noi?

Răspuns Câştigător
| Elena9328 a răspuns:

Un om care într-adevăr ții la el, faci tot posibilul să l vezi, să i fii în permanență alături. Cartea respectivă o putea citi și în altă seara, și familia e mereu cu ea. Cred că nu știe exact ce vrea. Mai bine întreabă deschis. Că sa nu ți mai pierzi timpul. Fiindcă e prețios și e păcat să stai după un om care nu te vrea, când poți găsi unul care te ar iubi nebunește.

2 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Eu zic ca nu prea ii pasa de sentimentele tale si ia totul la misto. Un om care te iubeste nu iti da firimituri, ci face totul ca sa fii fericit. Nu trebuie sa i cersesti iubirea, dragul meu.Sigur gasesti pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat.

| brokensoul69 a răspuns:

Las.o in pace, daca tinea la tine isi facea timp.Cauta alte fete, sunt destule in lumea asta.