| papuciirupti a întrebat:

Vorbesc cu o fata de vreo 3-4 zile de care imi place, ma place si ea si eram in masina cu ea si cu o prietena de-a ei mai gura sparta care s-a scapat spunand ca nu ar trebui sa vina un baiat in completare ca este "crasul" celei cu care vorbesc eu si ea nu a spus nimic... eu spunand ca nu-i o problema daca vine si elwinking.
mie nu imi plac genul asta de fete dar nu sunt atat de sigur pe ce a spus fata aceea.
cand nu am bagat-o eu in seama pe ea m-a bagat ea si nu stiu ce sa fac, sa merg mai departe max o saptamana sa ma conving sau sa renunt de acum?
cand m-a bagat in seama eram supart si va dati seama ca a 'simtit' si ea... si astazi in masina a stat cu o fata ca cica deja vorbise colega ei cu ea sa stea impreuna.
voi ce ati face?
am si un fel de 'scarba' sa o bag in seama

2 răspunsuri:
| Hirtopeanu_Ady_1999 a răspuns:

Depinde acuma de tine, daca nu iti place de acea fata, nu are rost sa continui, deoarece sigur vei trece printr-o despartire. Daca crezi ca ai putea face o relatie din aceasta, iti sugerez sa o inviti undeva. Clar va fi un raspuns pozitiv, iti garantez.
Totul depinde acuma de tine, eu tot asa mi-am inceput prima relatie, dar mie imi placea de acea fata. Tot din auzitele unor prieteni, si mie imi placea de ea si am facut acest pas. Daca tie nu iti place de ea, ai grija, sa nu o faci nici pe ea sa sufere, in caz ca te place. Incearca sa o eviti.
Dupa cum am zis, alegerea este doar a ta. Dar eu zic sa-i dai o sansa.

| papuciirupti explică (pentru Hirtopeanu_Ady_1999):

Nu ai inteles, dar apreciez raspunsul tau
voi fi direct si scurt: eu o plac, am impresia ca si ea ma place, vorbim bla bla si o prietena de-a ei a pomenit de un alt baiat precum ar fi crushul ei, adica o mica iubire, acum nu aveam cum sa o intreb daca are ceva cu tipu ala ca abia au trecut 4 zile de cand ne cunoastem si nu vreau sa ma grabesc sa o pierd dar daca ii plac relatiile din 2016 (cel putin 2 iubiti ii dau papucii)
intrebarea mea era voi cum ati fi reactionat afland ce am spus mai sus?