| crys_9407 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat care l-am cunoscut pe mess.Incet,incet am inceput sa tin la el cu toate ca nu l-am vazut niciodata. Vorbesc cu el de aproape un am. Ce parere aveti despre aceasta relatie are un viitor sau nu?

7 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

@brotacelu, au fost relatii la distante si mai mari decat baia mare-alexandria, ma refer la distante de continente si tot au rezistat. Deci se poate. Daca nu l`ai vazut niciodata(nici in poze), ar fi ok sa ii ceri o poza, sa iti faci o parere despre el. Si aspectul conteaza destul. Nu mai cauta sa pui intrebari despre relatia asta, pentru ca nimeni nu stie care e exact relatia dintre voi doi- decat voi insiva. E posibil sa aiba viitor, e posibil sa nu. Cel mai bine aranjati o intalnire in realitate, pentru ca netul e destul de diferit fata de realitate in unele cazuri. Si asa o sa ajungi sa il cunosti si tu mai bine. Oricum ar fi, nu se merita sa astepti la infinit dupa o persoana (in caz ca sunteti din orase diferite), iar daca stii ca o relatie apropiata in viitor nu e posibila, atunci mai bine ramaneti la stadiul de amici. Oricum, intalneste`te cu el sa vezi ce fel de persoana este. Bafta!

| Gregory a răspuns:

Buna! Eu zis ca totusi ar fi timpul sa va si vedeti la fata ca sa discutati mai detaliat, sa va cunoasteti mai bine, sa aflati cu adevarat daca sunteti suficient de compatibili pentru a incepe cu adevarat o relatie (sa vedeti daca sunteti alesul fiecaruia), daca aveti suficienta incredere unul fata de altul etc. Daca vreti sa pastrati relatia stransa comunicati cat mai mult si stabiliti anumite lucruri! Aveti incredere si rugati-va la Dumnezeu sa puteti trece peste toate! Mult succes happy

| Brotacelu a răspuns:

Vrei sa incerci o nunta PNV? Pana nu va intalniti [asta daca nu sunteti unul la Baia mare si altul la Alexandria/giurgiu], nu ai de unde sa stii cum va fiwinking
bafta

| kjbh13 a răspuns:

Are...eu sint exemplu viu... daca vrai sa-ti povestesc intra pe sk-up meu ...iosif 31 iulie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Doar daca va intalniti!
Nu uita, pozele pot fi modificate! Nu te astepta sa fie ca si in poze, si pentru siguranta ta, mergi cu o prietena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aproape un an si nu v-ati intalnit:O?
Si eu vorbesc sincer tot asa cu un baiat da de vreo luna si ceva... Dar si la telefon zilnik, nu numai pe mes:d
O sa ne intalnim dar acum am eu o problema si nu pot.
Intr-o luna; doua ne intalnim.
Ddar voi de atata timp nu v-ati intalnit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am indragostit de zana inchipuirii.si o caut. dar nu poate fi vazuta decat de unul virgin. ce crezi oare o sa se arate mie? ca o iubesc tare chiar daca nu am vazut-o.