| Anamaria_3702 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat de 24 de ani.Eu am 19. Faza e ca parintii nu sunt de acord pentru ca el are varsta de 24 de ani si considera ca el acum nu mai are mult de copilarit si mai tarziu se va gandi sa se insoare si pe mine nu au cum sa ma alse sa fac asa ceva de la o varsta mica,dar nici nu vreau.dar m-am atasat forte mult de el,mi se rupe sufletul cand nu vorbesc cu el macar o zisad.cum sa fac sa ma lase parintii cu el? ce argumente sa le aduc astfel incat sa ma lase sa vorbesc cu el,e foarte cuminte baiatul,e matur,e destept,are un loc de munca,facultate, tot ce isi poate dorii un parinte si nicidecum sa se gandeasca sa se insoare, el inca mai este un copilsad si amandoi vrem sa fij impreuna.am mai pierdut un prieten din cauza mofturilor parintilor mei:pentru ca nu statea la oras,pentru ca nu se apuca de o facultate si cea mai plauzibila scuze ca era mai scund decat mine. Daca pierd din nou pe altcineva drag chiar nu mai rezist.Mi s-a luat de viata asta,sa nu pot iesii nicaieri,tot timpul in casa, altii de varsta mea pleaca la amre singuri, eu trebuie s amerg cu eisad nu mai rezist.Cateva sfaturi care sa-mi ridice si mie moralul va rog sadsad

4 răspunsuri:
| melittlelioness a răspuns:

Pai daca tu spui k ti la el si baiatul este oki cred ca nu trebuie sa renunti la el. Spune.le ceva de genul : 'V-.am dezamagit eu pe voi vreodata? Trebuie doar sa aveti incredere in mine.Sunt mare de acum si nu imi veti putea purta de grija la infinit.Trebuie sa ma lasati sa experimentez oamenii, diferite medii. asta bineinteles SUB SUPRAVEGHEREA VOASTRA.Eu sunt fetita voastra mica pana veti muri dar trebuie sa ma invatati cum sa ma descurc si singura nu sa imi interziceti."...happyFunditaaabatting eyelashes

| mudokinss a răspuns:

doar tu stii ce ai in sufletwinking, poti sa fi copil si la 40 de ani ..doar ca la un moment dat trebuie sa ai si ratiunea ca trebuie sa faci ceva pe acest pamant daca el tine la tine cu adevarat te va astepta pana cand vrei u sa te mariti, eventual pana termini scoala... eu zic ca nu este o diferenta de varsta foarte marewinkingcopilariti impreuna si lasati tmpu sa decida pentru voi
iar parinti iti vor binele doar ca sti cum e, uneori exagereaza...

sti tu vorba aia? sa asculti toate sfaturile si sa le iei in considerarea decat pe alea care meritawinking

| Darkdemon200 a răspuns:

Iubirea trăiește mereu

| Luizzzzaaaa a răspuns:

Nici tu nu mai ai mult de copilarit, nu in sensul ca va trebui sa te mariti ( in niciun caz), dar deja esti majora.

Spune-le ca el nu are de gand sa se casatoreasca, pentru ca pana la urma daca tot veti forma un cuplu si el va tine la tine te va astepta.
Ca totusi casatoria nu e un pas care trebuie facut la o anumita varsta, ci atunci cand simti ca va uneste ceva mai mult decat o simpla relatie.

In legatura cu faptul' ca vrei sa mergi singura, te inteleg perfect, spune-le ca esti majora, si oricum, legea iti permite sa pleci oriunde singura acum.Esti pe picioarele tale, pe cont propriu.

Ai grija de tine. E cel mai important.