| Alina09 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat de app o luna, problema e ca el are prietena si mi-a spus de la inceput de acest lucru. De cand am facut cunostiinta, vorbeam intr-una si de vreo cateva zile s-a racit f mult fata de mine. Problema e ca i-a spus unei pr de ale mele inainte sa iasa cu mine ca nu se intelege deloc cu fata aceea si eu as fii o optiune pentru viitor, dar acum lucrurile s-au racit. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa incetez sa mai vb cu el si sa-mi vad mai departe de ale mele sau sa vorbesc cu el in continuare? Mi-e frica sa nu ma lase pentru aceea fata si sa ma atasez apoi f mult de el... Funda big grin

3 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Tu nu-l mai baga in seama. Lasa-l pe el sa faca asta, daca intr-adevar este interesat de tine. Plus ca, mie nu prea mi-ar conveni sa fiu a doua optiune pentru cineva. Acum nu stiu de parerea ta.

| ORDKEO a răspuns:

Pai daca a spus ca tu poti fi o optiune pentru viitor nu mise pare ok sincer, ca si cum ai fi (roata de rezerva)daca se va desparti de tipa ai te poate lua pe tine...nu prea suna a bine dupa parerea mea.alegerea iti apartine.

| SiminaG a răspuns:

Am patit la fel daca are prietena lasa-l sasi vada de viata lui o sa vezi ca o sa se intoaka la tine daca te place eu asa am procedat si sunt intr-o relatie cu el happy