| Laurretta a întrebat:

Vorbesc cu un băiat la telefon de 2 luni și mi-a spus că el vrea de la mine doar să o facem și atât. El m-a întrebat ce vreau de la el și i-am spus că vreau și eu să o facem dar in special îi vreau inima și el mi-a răspuns " Aaaa da? " și a schimbat subiectul. Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| jasmine73 a răspuns:

Vrea doar aventura, las-o balta, noi fetele suntem mai romantice, nu dorim sa fim folosite, cauta ceva pentru sufletelul tau

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ca omul a fost sincer: vrea o aventura care sa se rezume strict la sex, fara complicatii si implicatii. va folositi unul de corpul celuilalt pentru a obtine placere si atata tot. Inima nu are ce cauta in situatia asta.

| noktambul a răspuns:

Am parerea ca amandoi pierdeti timpul la telefon in loc sa fiti preocupati de o relatie reala.

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Subscriu la spusele Brigaelei.

| WhiteRose a răspuns:

Poate u iti imaginezi ca el e ceva de genul baiatului mai timid caruia ii e teama sa se indragosteasca sau chestii de genul... iti faci sperante false! El ti-a zis clar ce vrea si ar trebui sa intelegi asta

| paynehunter a răspuns:

Asta inseamna ca vrea o noapte de aventura, sa va distrati bine amandoi, dar fara sa iasa cu o relatie, eu as accepta in locul tau, nu ai avea nimic de pierdut